Followers

Friday, November 19, 2010

tak boleh tido nyenyak la..

wah wah wah..lama gila kan tak update..laptop ni baru jer sembuh..so dpt la online seperti biasa...

oh..lihat title tak boleh tido lena....mmg tak lena tido la mlm ni..baru td deposit some amount into this on9 blogshop beli satu handbag coach ni..online blogshop ni sgt dipercayai ke'original'annya..

mari mari terjah blogshop ni...


dah lama tau tak beli handbag2 ni..blh dikatakan setahun dua lebih..dan handbag ni, mmg di idam2kan sejak di bangku universiti lagi..dulu mana mampu weh nak beli..sekarang pun tak mampu jugak, tapi mengikat perut la lepas ni..kekeke.takde la, hasil simpanan dan ada si dia yg menghulurkan bantuan(ini yang penting..hihihi) boleh la nak beli kan...sbb skrg kan chrismas sale dia ada less yang sgt2 menarik perhatian..kalo tidak..tak kuasa la aku nak beli...Org kata kalo yang ada less2 ni brg2 lama, lantak la, tak kesah janji apa yg diidamkan menjadi keyataan..chewahh gitu..tp harga lps less pun still mahal gak la, tapi pk punya pk, tak la jauh beza ngan handbag yg aku cdg nk beli sebelum ni, ada gak la beza dalam dua rat camtu..setelah pujuk bincang merajuk pujuk bincang semula ngan azizi, dia benarkan jugak aku beli..kekeke..yihaa..yariba2...tp malangnya, beg tu akan benar2 dipakai selepas bulan 3 tahun hadapan..huhuhu..hbag tu sebenarnya adalah barang hantaran..memang sebelum ni tgh aim satu beg ni..tapi di sebabkan coach tgh buat sale.dan harga sgt2 menujam turun, blh dikatakan dlm 60 - 70% gak la...ape lagi..mmg rambang mata la..  

4 comments:

Softtouch [Hanim] said...

akak pun xmampu beli beg coach nor..mesti cntikkan...xpe dah dpt apa yg dihajatikan, tahun dpn tahun dpnlah

nurulfaridah said...

ida pun teringin nak pakai bag coach 1 day.. :)

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
nnti handbag dh smpi tunjuk sket!
heeee... ;)

Zura said...

wow....bestnye less tue...
skrg nie akak dh mule minat brand coach

Related Posts with Thumbnails