Followers

Wednesday, September 1, 2010

jalan jalan gurney

Huaaa...mengantok giler sekarang ni..mood mood raya dah semakin menjadi-jadi, walaupun jasad di penang, tapi hati jiwa raga dah kat alor setar..huaa...mahu pulang berhari raya...cuti pun tak apply lagi..dh la cuti semakin berkurang..dok terpk2 nak ambik satu or dua hari ni..adehh..perut pun berkeroncong sekarang, sahur tadi bangun lambat, so sahur sekadar menjamah keropok chipster ngan air choc anlene sajo..mampukah perut ku bertahan..sabar eh sayang..

Gambar2 bawah ni semalam punya aktiviti, aktiviti shopping..takde la shopping byk sangat pun, membeli apa yang patot sahaja..kan dah kata i tengah berjimat sekarang, harus la membeli yang patot saja, tak patot jangan lagi, tengok or jengah kedai pun jangan, nanti tergoda beli pulak kan, kata puasa, so kena la bersabar dan menahan nafsu membeli...





muka masih segar dan bersemangat lagi, kerna masih di awal pagi..mai dah petang abeh monyok..tudung pun lintang pukang..hhihi




Who dares to face me?..*hek-eleh..


Suka la gambar ni, sebab masing2 nampak cerah, suci murni..hahaha






Masa ni dah selesai shopping pun..lepak2 kejap kat luar gurney..sambil2 snap la..






Gambar penuh muka sopan satu mesti ada ..huahua..

11 comments:

Ena said...

jalan2.. syok tu.. snap2 tu harus.. ;D

ayu gituw.. ;)

hajarus said...

haizan soping semalam ramai org x kat sana.. hajar g prai semlm masyaallah ramai giler... xtau nak pilih sbb terlalu ramai... snap2 wajib tu... he3x.. ;d

nurulfaridah said...

Suke style akak! ;)

Rini said...

hii..sy rini..silent reader blog awk..luv reading ur blog..;) sukela tgk inner syria yg awk pkai tu..bleh tau x ktner awk bli?:))

Softtouch [Hanim] said...

comel lah nor nie..suka aka tgk..cantik..

betul tu..beli apa yg patut..kenelah berjimat n saving sbb xalam lagi nor kan nk bertuang n kawin kan...

norhaizan said...

kak ena,
yess..snap tu harus bin wajib..hihi

hajar,
ramai gak org hajar..sampai susah nak mengator langkah..huhu..tu yg cepat2 beli pastu lepak kat luar saja..hihi..

ida,
thanks ida!!

rini,
hye rini, thanks coz sudi reading my blog..inner tu saya beli kat kedai2 jual2 tudung jer, kat giant, dia jenis cotton..kt onlineshop pulak, tak tahu la yg mana best, blom try beli lagi..

Zura said...

alamak...berkenan plak akak nengok baju haizan tue...

Thristhan said...

I miss penang alot. Great food there :)

AngahSayang2314 said...

org kata suci bersih tue hehehe

~ceRRy beRRy~ said...

akak sgt comel la!

suka gambar yg berdiri tuh! =)))

annfrendly said...

ciannye nor..
tak dapat bershopping sakan yea..
selalu kan nor suke shopping2 mekap..

Related Posts with Thumbnails