Followers

Thursday, September 2, 2010

ditepian pantai

Pagi2 neh meh ler jamu mata melihat keindahan pantai di penang..ni ada lah sekitar di tepian jalan zon perindustrian..masa ni pas balik dari Gurney, memula ingat nak singgah Quensbay jap, pastu bila nak sampai jer terpaksa membatalkan niat, punya la penuh dengan kereta yg masuk ke Quensbay tu..hua..tak sanggup la nak bersesak..parking dah tentu la susah nak dapat..pastu g Giant cari barang2 keperluan..pastu lepak jap kat  tepi pantai, sementara tunggu waktu berbuka puasa..

Memang menenangkan tengok laut yang beralun2 tue..tapi sekarang ni angin tak berapa la..tengah air surut kot..


Ramai tau orang yg lepak2 ambik angin kat sini..ye la kan..sementara tunggu waktu berbuka..takkan nak terjah kedai makan awal lagi kot..



Ceaa..kasut baru u..hihi..last entry kan i ada mention nak beli kasut raya..ni la dia..dan dan tu i pakai, dah bukan kasut raya dah la kan, sebab dah pakai sebelum raya..kekeke..tahun ni i beraya dengan penuh kuasa penjimatan yang tinggi..baju raya sepasang saja, tu pun baju i beli nak pakai masa kenduri kawen kawan i, tapi tak jadi pakai sebab tak ikot tema kaler..so, baju tu i pakai la masa raya nanti..



Sungguh selesa tau kasut tu, walaupun pattern/design dia tak hot..tapi i suka, sgt selesa..senang nak pakai jalan2, kaki tak sakit macam pakai heels tu...i dah tobat nak pakai heels p jalan2, pakai masa p makan kenduri boleh la kan...tapi kasut ni still ada tapak yang tinggi..so tak la menyerlah sangat ketinggian sebenar si pemakai..hihi..FYI, hbag di atas tu i beli online masa tahun lepas kot kalo tak silap, still elok lagi...harga lebih murah berbanding di pasaran..sbbnya direct from oversea..kiranya macam personal shopper la..








Ok stop!!..di sudahi dengan gambar tangan bf i

5 comments:

Ena said...

wah.. dating tepi laut.. syok tu.. akak suka.. akak nak sangat cari time mcm nie lagi skrg nie.. tapi??? huhu.. ;D

Softtouch [Hanim] said...

bestnya dating tepi laut..berangin jer..
baguslah nor berjimat2 dah...

Zura said...

bestnye dpt lepak2 tepi pantai kan...damai je...

AngahSayang2314 said...

nor nanti jabatan agama dtg bulan pose tak leh dating2 hehehe

annfrendly said...

cantik kasut baru nor tu..
selesa walapun tapaknya tinggi..
lame betul ann tak jumpa pantai..
sini jauh gan pantai..

Related Posts with Thumbnails