Followers

Wednesday, September 1, 2010

Blogwalking Award 2010..from Fizah..thanks dear..

Rajen pulak kan aku menjawab tag..thanks fizah coz kasi aku award ni..insyaAllah akan di jawab dengan jayanya...





Q & A Session.
1. Apa yang bermain di fikiran anda sekarang?

   Perut tengah kenyang, tak dpt berpk apa dah,,hihi..cuma ingat nak setelkan tag ni jer..hihi

2. Apakah nama samaran anda?   
    Nama samaran?nama pangilan la kan..macam2..nor, nur, not, haizan, kak jan,  wan, wan khairul, kerol,haih..macam2..selagi masih dalam linkungan nama penuh i..

 3. Berikan 3 orang yang anda sayang
1) my family..mak, abah, adik beradik
2) azizi
3) my beloved friend, di alam nyata dan di alam maya nie..

4. Panggilan anda untuk si dia
    - boleh tak nak rahsia je..hihi..dis one between him and me only.

5. Hadiah yang anda impikan dari seseorang yang istimewa
    - bunga rose or any kind of it, once a month..haha..kalo boleh tetiap minggu nak..

6. Blog yang anda suka visit
   - of course blog pasal mekap, kehidupan harian,yang byk gambar2 menarek dan blog mengenai isu semasa jugak..

7. Tag kan 15 blogger
   - Kak Hanim
   - Kak Ena (kak ena, dah byk hari tak dapat bukak blog akak, nape eh, sedihh..Di harap akak dgr luahan nor ini.rindu nak baca blog akak...huhu..*iklan kejap) 
   - Angah
   - Kak Zura
   - Ann@Annfriendly
   - Ida @nurulfaridah
   - Hajar@hajarus
   - Ila@honeybunny
   - Ifa@cerry berry
   - Inda@Dak kecik
   - Kak CT @ mrs shaiful
   *11 orang pun boleh gak kan

okay..done!!

3 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

ohh..
ifa terkena! eheee...

ehem2.. apa panggilan utk si dia? ngeeee... =P

Zura said...

kak zura tue akak erk..hehe..klau bkn akak tp akak nk ambik boleh x haizan.. :) ...nk jd perasan sikit

norhaizan said...

ifa;
hihi..sila2 ambik...
rahsia...weee...

kak zura;
for sure la..memang akak pun, tak payah nak perasan dah..dah mmg akak pun..hihi..sila2 ambik..hihi

Related Posts with Thumbnails