Followers

Wednesday, August 25, 2010

To-do-list book

Alahai..malasnya arini...cepat la masa berlalu, malas dah nak dok kat opis ni...nak balikk..adehh..petang ni berbuka kat luar, berbuka dengan azizi..yeehuu..ni la first time berbuka dengan dia, aritu ada jugak la berbuka ngan dia, tapi bersama-sama dengan family dia..So, arini, tepat jam 5.15pm kena pecut balik..hihi...haa.. nak kabor ni,.sahur tadi aku makan nasi berlauk kicap jer, kenapa jadi macam tu, coz aku sempat masak nasi je..tengah nak mengoreng ayam tiba2 gas abeh..adehh..kalo ada telur or ikan bilis ker, boleh la dijadikan lauk..ni apa pun tadak..nampaknya makan nasi berlauk kicap la yer..Mula la perut ni meragam skrg ni..berangin semacam jer..hihi..aku dah memang terbiasa na, kalo sahur sure makan nasi berlauk, sebabnya masa berbuka aku tak makan nasi, aku mkn makanan yang bukan berasas nasi putih, macam mee ke, bihun ke, nasi ulam ker dan kuih muih..camtu la..memang dah terdidik sejak kecil lagi..hihi..

Here, wanna show you my to-do-list book yang baru..yang lama sudah abeh helaian diguna..tinggal lagi beberapa helai ajer..then, a few weeks ago, jenjalan kat quensbay, singgah jap kat kedai buku, dan beli buku-catatan-harian baru..Sejak sekolah menengah aku dah terbiasa pakai buku to-do-list untuk mencatat apa yang perlu aku buat tetiap hari..nampak macam i-am-very-organised-person kan..hahaha..sesungguhnya tidakk..kengkadang ada yang aku follow, kengkadang tak..hihi..ikot mood dan kesempatan waktu jugak..huhu






Mana yang aku dah siap, aku tick rite, mana belom pangkah ler..Comel kan buku ni..hihi..macam budak2 ler plak...Tunjuk kat anak buah aku sure diorang berkenan ni..hihi

No comments:

Related Posts with Thumbnails