Followers

Saturday, August 14, 2010

Salam Ramadhan al-Mubarak ke-4

Baru beberapa hari puasa dah jamu mata nak membeli beg raya..Aiyoo..

Salam Ramadhan al-Mubarak pada hari ke-4 untuk semua.Heyoo..rindu dengan belog, lama gila tak hapdet, since my brother pinjam my camera so tade bahan/modal untuk entry, ni pun gambar dari phone, kualiti tak berapa syiok..Hihi, nampak sangat kan, harap gambar ada je baru update blog, orang kata penyeri blog ma.Penyeri la sangat.



So, ape sahur korang pagi tadi. Aku cam biasa jer, masa berbuka semalam beli juadah berbuka kat bazar berdekatan dengan rumah sewa, then, bila sekali lauk untuk bersahur, semalam beli seketui ayam masak merah bersama kuah dia ada taruh banyak-banyak sket, untuk senang nak perangat nanti, then tambah air sket bila nak perangat tu, Time malam lepas terawih dalam pukul 10 or 11pm camtu masak nasi dan perangat lauk beli td, then, bangun sahur pkol 5am,makan hidangan tadi bersama hot choc anlene dan air suam.Then, apa lagi tido Zzz semula ar..then pkol 6.45am baru bangun Subuh apa semua. Ha,begitu la kaedahnya orang bujang, simple je makanan dia, Bagi yang dok dengan family mesti best kan, leh makan macam2, haiihh..rindu nak balik alor staq ni. Berbuka dengan family tercinta. 


(Gambar kejadian, Quensbay, tengah round kejap cari beras, beras yang ada dah tinggai beberapa butir je lagi..adehh)

8 comments:

annfrendly said...

Selamat berpuasa nor..
patut lah lama nor tak update..
rupanya cam abg pinjam..
puasa ni, nor masak sendiri ke?

Ena said...

Salam Nor..

Rindunya kat nor.. lama sungguh menyepi..
baru bbrp hari puasa.. nampak nor makin slim pulak.. heheh..

Selamat Menjalani Ibadah ber[uasa nor.. ;D

miss cloudy said...

salam singgah.. salam ramadhan

norhaizan said...

ann,
selamat berpuasa jugak untuk ann..hihi..tu yg tak hapdet tu..kamera takdak..tak la ann, semua beli jer, almaklum la..makan sorang2..huhu..sedih..

kak ena,
waslm kak ena..ye ke..hihi..kena puasa sunat plak pas bulan puasa ni..baru la leh maintain slim kan..hihi..
selamat berpuasa jugak untuk kak ena..

miss cloudy,
thanks yer..selamat berpuasa..

norhaizan said...

ann,
selamat berpuasa jugak untuk ann..hihi..tu yg tak hapdet tu..kamera takdak..tak la ann, semua beli jer, almaklum la..makan sorang2..huhu..sedih..

kak ena,
waslm kak ena..ye ke..hihi..kena puasa sunat plak pas bulan puasa ni..baru la leh maintain slim kan..hihi..
selamat berpuasa jugak untuk kak ena..

miss cloudy,
thanks yer..selamat berpuasa..

MarlissaMusa said...

hi dear, tentang fake eyelashes tu telah terjawab di blog saya :)

Softtouch [Hanim] said...

selamat berpuasa...lama dah xupdate blog..

comel lah pic tu..cantik..

~ceRRy beRRy~ said...

comey2... ;)

selamat berpuasa...

Related Posts with Thumbnails