Followers

Wednesday, August 25, 2010

Evening prime-rose oil (EPO)


Supplement, makanan tambahan untuk keperluan tubuh badan.Ada yang function untuk tenaga, ada yang untuk kulit, kesihatan dan macam2 lagi kan. Pilih jer mana yang bersesuaian, dan jangan lupa mintak nasihat doctor dulu kay.For me, dah tentu EPO, for the past two years lagi aku dh menelan EPO ni.Kadang2 ada jugak aku lupa nak nelan..hihi..satu bijik untuk sehari..


Function dia untuk kestabilan hormon, reduce period pain, kulit dan nutrien tambahan untuk tubuh badan. Penah dah aku tanya Doctor, okay tak kalo aku ambik EPO ni tetiap har, then Doctor tu cakap yang EPO ni tak beri apa2 kesan negatif, ye la kan, aku kan selalu jer sakit2 kepala, takot gak la sebab pengambilan EPO ni bagi effect sakit tu jadi melarat.Jangan tak tahu, aritu tengok rancangan Nona TV3, Fazura pun ambik supplement ni tau, katanya untuk rambut..err..baru aku tau, EPO ni pun untuk rambut gak eh..so, apa supplement korang, sekarang aku tengah bercadang nak cari supplement untuk tenaga pulak, since dari hari ke hari badan asyik lenguh jer, wat keja banyak sket, sure dah penat, dah tak larat nak buat..so, any suggestion??

2 comments:

Softtouch [Hanim] said...

akak xde ape2 suplemen nor..umur dah meningkat ni kene cr jugak..tp akak yg penting skrg ni cr ubat utk kurus..he he he

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan 15

nor kalau tanya angah angah makan utk senang utk pembuangan sebab angah memang jenis susah utk membuang tapi kalau ok angah nak cuba la yg nor try tue ok ke????

Related Posts with Thumbnails