Followers

Friday, August 20, 2010

esok balik kpg..hoyea..

Sepatotnya malam ni balik, so esok boleh bersahur sekali, malangnya mak abah tiada di rumah, pergi rumah sedara, malas la nak join, so, esok pagi baru berangkat pulang..uihhh..rinduuu...kalo time bulan2 puasa cenggini memang terasa sangat la kan, teringat kat kpg halaman...
Pastu tak sabar nak ambik barang2 yang dibeli online ritu..fake lashes and wallet..fake lashes tu hasil dari pertanyaan berhemat kepada Cik Mar..Thanks yer Mar..kalo tidak selalu je yang tak best bulu mata pelesu yang aku dok beli..buat apa dengan bulu mata palsu..Tade pape, saja gatal nak beli, bukan nak pakai sangat pun, nak pakai suka2 jer..hihi..boleh la kan...dah nama nyer perempuan, memang ler sifat dia suka menghiaskan diri kan..
So, esok sahur kat sini lagi, sorang sorang lagi..haiyoo..sedih maa..tu yang tak tahan sangat nak balik tue..



6 comments:

Ena said...

syoknye dapat balik kg buka pose & sahur sesama.. rindunya saat tu.. huhu

hajarus said...

bestnyer haizan nak lek kg dpt berbuka ngan bersahur ngan family.. hati2 lam perjalanan k.. ;d

Softtouch [Hanim] said...

selamat balik kg...kim salam kat family yer...

..DaK KeCiK.. said...

inda pose tahun ni xblik kg pon..tp best sbb mak inda dtg kat kuantan..hihi
^____________^

Zura said...

alahai...sian nye dia..tuelah klau dh berjauhan ngan famili kan..terase rindu memanjang...

annfrendly said...

sedihkan kalau sahur sorang2..
bestnya.. balik kg.. nanti mesti liat nak balik umah sewa..

Related Posts with Thumbnails