Followers

Thursday, August 26, 2010

Berbuka di luar..

Semalam berbuka kat luar dengan azizi, sebelum tu dia msg tanya nak makan kat mana, aku macam biasa la mesti la kata 'ikut la, tak kesah pun kat mana', so dia cadangkan kat Nandos..aku on jer..tak kesah pun..bukan aku yang bayor..kehkehkeh.lagipun mmg salah satu makanan peberet dia, selain dari chiken rice shop, aku lak jenis tak kesah makan mana pun, tapi plg aku suka makan kat kedai/restoran siam la..hihi..tekak tak berapa nak masuk sgt dengan makanan barat ni..maklum la i kan melayu-sejati..hihi..sampai quensbay pukol 6 lebih macam tu..terus pegi nandos, ingat nak reserved dulu, takot nanti penuh lak kan, then, waitress situ cakap tak boleh reserved, so tunggu la sampai pkol 7 camtu baru masuk Nandos, sebelum masuk Nandos tu jumpa member tempat kerja, Erin ngan bf dia..ajak derang makan sekali..baru meriah sket nak berbuka kan..gambar dalam Nandos non-ado, cause segan meh nak snap2 ni..kwn2 ada..hhihi..azizi sorang takpe, aku mmg tak segan ngan dia..hee..

(Sampai je rumah lepas balik keja tu, cepat2 calit eyeliner, maskara, bedak ngan lipstik..hihi..sempat lagi tue..)

(Still dengan baju kerja..tak sempat nak menyalin dah..)

(Perasan tak, kasut aku tu tapak dia dah lekang/tertanggal..adehh..kesian kan saya..huhu)


(Pekara wajid, snap2 dalam kereta..abaikan bedak muka saya yang tak rata tu..hihi)


(Lama dah kot gambar bf tak de dlm blog ni)

(Gila byk gambar sendiri dalam entry..sila muntah..errkk..eh eh.jangan batal puasa kang..hiiihi)

Azizi ngan aku sama2 ambik set yang quarter dengan 2 sidelines..cam biasa la..kalo mai Nandos ni..set tu jer la yang kitorang ambik..azizi jer kadang2 tu dia ambik ayam yang half..kali ni dia dah bertaubat kot tak ambik byk2..ye la, kalo dia makan yang half tu konpem pas makan asyik mengurut2 perut..mula la malas nak jalan, malas nak round2 sana sini..


(Ni masa menunggu waktu berbuka, tengah menahan perut berangin..hihi)



Okeh, dah dah..selamat berpuasa semua...bye..

p/s-->sekarang ni aku dah byk kali wat schedule/auto-publish entry,ni salah satu darinya.. coz nak mengelakkan diri dari update blog di opis..hihi..baik kan saya..tapi still leh mem'blogwalking'kan diri ke blog korang even dlm opis pun..huhu..cayalah..

3 comments:

Ena said...

akak pun selalu wat auto publish je sbb tak sempat tapi tetap juga singgah umah jiran2 di maya nie.. ;D

Softtouch [Hanim] said...

comelnya nor...nasib xde pic ayam tu..kalu tak akak gulp2 kat cni..

AngahSayang2314 said...

sempat lagi pose ye sebelum berbuka hehehe

Related Posts with Thumbnails