Followers

Tuesday, July 13, 2010

twilight eclipse & despicable Me..



Dua-dua crita best...tatau nak kasi ranking banyak mana..kalo dah rasa terhibur sangat dan terasa diri macam dah masuk dalam crita tu so, cerita tu best la kan..


Twilight eclipse tengok kat Sunway Carnival Seberang Jaya, Ahad mlm wiken lepas, rasanya second time tgk wayang GSC situ, twilight kali ni ada orang kata tak berapa best, tapi bagi aku tetap best walaupun tak baca novel dia..selalu jer masuk kedai buku nak beli, tapi tak jadi, bila pk tade masa nak baca, konon2 busi 24/7 la kan..'alangkah bestnye kalo jadi bella..haha'..tapi kan, rasa tak best bila bella macam ada gak hati kat Jacob, or semata2 dia nak gunakan Jacob, or sebaliknyer eh, tu la, tak baca buku dia..kalo baca kan dah tahu apa sebenarnya..hihi..boleh la plak, dia cintakan Jacob, tapi lebih cintakan Edward dari Jacob...haipp, blh plak camtu..





Despicable me pulak tgk kat Gurney, petang hari Isnin, tgk yang 3D...memang best la crita dia, kelakar sangat...watak kanak2 sangat cute...dan terhibur ngan telatah derang..tu salah satu tarikan cerita tu...malas nak crita banyak2...nanti spoil pulak kan...ada yang tak tgk lagi kan..Baru perasan, banyak gak movie yang aku selalu tgk mesti ada watak kanak-kanak yang mencuit hati tu ataupun selalu tengok movie karton (juga spesis movie under U-umum)..mungkin lebih tertarik dengan crita yang dibawa oleh kanak2 berbanding dewasa..mungkin juga aku punya sifat keibuan yang tinggi..hah..

9 comments:

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
mcm comel gila jek cite katun tuh!

nurulfaridah said...

waaaa..ida nk tgk dispicable me..comel sgt bgak kecik2.. ;)

annfrendly said...

waa. bestnya...
ann nak tengok twilight tapi bf ann tanak.. dia cakap bosan.. aiyoo..

ingatkan nak ajak dia tengok despicable me tu lah..

Ena said...

wahh.. bestnyerrr...

akak suka gak tengok citer kartun2 ni tau nor.. rasa kembalo ke alam kanak2 jekk.. ehehhehe..

hajarus said...

cam best jer despicable me ni... nak tgk jugak... ;d

norhaizan said...

ifa,
mmg comey la ifa..sgt2 mencuit hati..hihi

ida,
sila sila pegi tgk..hee..

ann,
twilight agak bosan la kot bg lelaki..hihi..aha, sila tgk crita tu..best..

ena,
ye ke kak ena..best kan zaman kecik2 dulu...tp sygnyer dh tak blh patah balik masa..

hajar,
sila2 pegi tgk hajar..mmg best..hihi

asna cute said...

Huisshhh bru perasan. dh lama giler asna xtgk wayang la... citer katur tue mcm best giler jer hehe..

AngahSayang2314 said...

wah nor.. tengok wayang ye...
angah lama tak tengok kat pawagam sejak ngandung sampai la ni..

tapi kan??? cepat tul ye nor bersifat keibuan ?????

norhaizan said...

asna,

yeke..ala biasa la..org tu tgh sebok ber'honeymoon'kan..takpe, nnti ajak suami asna g tgk eh..best au crita tu..

angah,
yeke angah..g la tgk bwk satu family..lagipun ni crita budak2 jgak..sesuai untuk anak angah tgk..tp tunggu anak angah besar dulu la kan..

Related Posts with Thumbnails