Followers

Friday, July 16, 2010

opis...

Sila perhatikan tempat/cubicle aku yang kemas dan suci tak ada byk barang bersepah-sepah or melekat sana sini..hihi..tengok.. kemas kan..

Hai Norhaizan..Wall cubicle masih suci tanpa tampalan bendasing..emm..emm..botol air nak gak interprem..



Atas tu pun macam tak banyak benda ada..yg bungkus2 tu 'smock'..dipakai bila nak masuk production line..laci/compartment atas tu pun dalamnya kemas gak tau..

heh..handphone saya..kerja depan mata sempat snap2 lagi..*sebenarnya time ni time break/lunch..aku rajen tau..hee..


Kat wall just tepek calender saja..untuk melihat2 cuti/public holiday bila lagi ada..hihi..


Wah..blaus bunga2 gitu..rini kan jumaat..tade kaitan*

Sebenarnya tempat sendiri jadi kemas di sebabkan sebelum ni derang dah dismantle cubicle, kecikan kitorang nyer cubicle..sbb orang kat level atas kena turun bawah sebab company nak bukak satu lagi production line kat atas..so derang dan cubicle derang kena la turun bawah dan berhimpit2 ngan kami kat level 2 ni..aiyakk..begitu la cara company nak save cost yer..same like government naikkan harga brg/minyak..emm..no komen, sbb ni bukan blog politik..huuu..semua brg2 yg lama/paperwork dah aku sumbat dalam kotak tu..sonang sket..tak serabut space2 yang ada..secara tidak lansung apa yang derang buat ni telah meng'housekeepingkan tempat/cubicle sendiri..hihi


Wink..wink..nak jugak ada..haha..uduh bl tak mekap mata..tgk brg mekap belambak, tapi pegi keja tak mekap..malas..hihi..



p/s--> esok insyaAllah, akan mengikuti kursus kawen..pastikan tido awal mlm ni..

7 comments:

Ena said...

tak pe la nor janji ada keje.. ada tempat.. still nampak selesa kan!.. ;D

wahhhhhh.. nak p kurusu kawen yeh? heheh.. tertiba akak terkenang masa akak dolu2.. hihi..

Tak make up pun nor tetap comel!.. kadang2 tak make up lagi nampak cantik sbb pure kan!.. ;D

eis said...

tahu..nor mmg pengemas orgnya. tengok cara dia simpan mekap dah la hehe. wah, selamat berkursus kahwin!

annfrendly said...

kemasnya meja nor... tak berselerak pun..kalau ann.. mesti berselerak .. sebab bila cari barang tak jumpa habes ann selongkar..heheh..

yeeeaaayy.. tak lame lagik nor nak kawen. :D

Zura said...

dh nk kawin kena rajin bersih...hehe

Softtouch [Hanim] said...

ok ape tempat nor..kemas jer..kalu tgk tmpat akak pengsan..he he he..

cantik jer muka n mata tanpa makeup..comel jer..kalu makeup lagilah meletup

Drama Mama said...

agak2 dapat bertahan lama tak tahap kekemasan kat opis nih. hehehehe...comel la u!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

hajarus said...

kemas jerk meja... selamat berkursus kawin haizan...

Related Posts with Thumbnails