Followers

Saturday, June 19, 2010

sorang 'geng' dah 'selamat'....


Ingat lagi tak last post dulu aku ada post entry pasai member2 baik aku kat usm dulu..ni lak yang paling rapat ngan aku masa kat sana..selama empat tahun kami bersama; sebilik, sekelas, sekuliah...cuma tido tak sebantal jer...hihi..Alhamdulillah...dia dah selamat menjadi isteri orang pada minggu lepas, kejadian adalah di Jeli, Kelantan...wah...untuk tahun ni, ni la kali pertama aku berjalan jauh...hahah...nampak sangat kan dok ada sekitar utara ni ja, dan tak makan angin mana-mana pun...


Pewittt...Pengantin tengah gelabah time ni..hihi..ni sebelum ke akad nikah kat masjid berdekatan..


I
The bridemaids...


Orang lain yang kawen aku lak yang terlebih gembira...hihi...hepi ma...i'm happy for her...(sebahagian dari gambar aku cilok dari jurugambar dia)


Lepas ni giliran cik ajan pulak...kekeke

Macam cool plak..letak gambo besaq2 cam ni..hee..








8 comments:

::DaK KeCiK:: said...

Cam mner nk wak pic gedabak cam ni ea..?

Wah,cam ko lak nak tawin yunk..Cantik baju.he3

annfrendly said...

comel sangat pic nor kat majlis kawin tu (",)
ramai kawan nor dah kawen kan..
tak lama lagi giliran nor pulak...

HonEyBuNNy said...

wahhhh...bestnya...tunggu tuan punya blog ne pulak bila lagi..hehe

AngahSayang2314 said...

cantik tengok gambar nor macam nor yg punya majlis hehehe.. tapi angah nak tanya nor bila lagi???

hajarus said...

pasni tunggu giliran haizan plak.. lalala...

mrs shaifull said...

gambaq yg paling best, gambaq bridemaids tu ngan gambaq kat keta, teringat zaman akak sebaya korang dulu, camnilah lagaknya, mmg happy sakan :)

selamat perantin baru utk kawan tu, mesti tgh bz honeymoon ni :)

~ceRRy beRRy~ said...

cantikla theme color dia..
lembut jek...

pengapitnye pun comey2.. hihi..

hey2 cik puan blog bila plak nih???

norhaizan said...

inda,
nor just pilih yg X-Large pic inda..ada je dlm editor tu...maybe inda kena pilih editor yg baru, tukar kat setting nuh...

hihi..thanks, kain utk baju tu pengantin yg bagi..hihi

ann,
hihi..thanks ann..aha, kawan2 kat usm dulu..tu ar, insyaAllah..hee..gatal..

honey,
coming soon honey...tehee...

angah,
sayangnyer bkn majlis nor la angah..hihi...btw, thanks..nor nya turn xtau lagi bila..hee..

hajar,
hehehe..tungguuuu...

kak CT,
aha kak CT, nor pun suka ngan gambar dua tu...best kan bila leh jumpa semua, tingat blk kenangan dulu...

ifa,
aha ifa..pengantin la yg pilih..cantik kan pilihan dia...nor pun suka gak kaler2 cm ne..nor nye turn?tungguu..hihi

Related Posts with Thumbnails