Followers

Saturday, June 5, 2010

garam spa menyental kulit badan





Today i get myself a scrub. Spa Wisdom Africa Ximenia & Salt Scrub form Body Shop. Scrub yang lama abeh dan tak beli2 pun yang lain. Then arini baru teringat nak beli. Cadangnya nak beli kat watson aje, jimat la sket kan, since ada 'sponsor' time tu, so apa lagi, pujuk2 la dibawa ke Body Shop..hihi...dasar 'pisau cukur'...





Kali ni beli yang byk sket kandungan dia, so dapat la bertahan lama sket kan, kalo selalunya cepat je abeh...buat scrub badan ka, buat makan aku ni.hihi.then, aku beli bersama dia nyer sarung tangan wat gosok2 apa tah nama dia..Masa nak bayar tu cam biasa la dia nyer seller tu mesti nak promote beli body butter la perfume la yang dapat diskaun la...nehi nehi..sesungguhnya aku tidak tergugat, sori yer...hihi..lega aku..kalo lama2 dalam tu mesti terpedaya nak beli itu ini..hihi





(from...



Best if you want to: Take time to cleanse, revive and revitalize your skin using a luxuriously pampering creamy salt scrub for the body with skin softening butters from Africa that will leave skin soft, smooth and subtly scented with our traditional Spa Wisdom™ Africa fragrance.
Best for: all skin types, particularly those with dry skin who need to exfoliate regularly
How it works:
  • Community Trade organic beeswax moisturizes and conditions skin while acting as a barrier to help seal in moisture.
  • Community Trade shea butter moisturizes and softens skin.
  • Salt grains gently exfoliate skin.
  • Ximenia, an oil extracted from the ximenia tree native to Africa, helps soften the skin.


8 comments:

aleena said...

owh tak pernah try lak bs punye..
ok?
lepas nie boley la try juge if okey:)

AngahSayang2314 said...

eh nor ok ke barangan tue.. angah tak pernah lak cuba kongsi2 lah bole gak dapat info penggunaan kan???

mrs shaifull said...

hehehe tonyoh jgn x tonyoh dik :) bestkan lps scrub badan

annfrendly said...

macam best aje scrub bodyshop ni..
bestla sebab di'sponsor' hiihii :)

HonEyBuNNy said...

Nak try beli jugak la yg body shopnya..

nurulfaridah said...

bodyshop pnye brg best =)

norhaizan said...

aleena,

okay jugak la aleena..best jer bau dia..it's works well on mine..
ok, cpt try jgn tak try..hee

angah,
ok jer angah..bekersan la jugak..aha, tu la tujuannya, nk share kebaikan dia ngan readers..

kak CT,
hehehe...aha..best...rasa gebu jer kulit..hihi

ann,
aha...best ann, huhu..tu yg best tu, ada org sponsor..hihi

honey'
sila la try honey..hee

norhaizan said...

ida,

aha ida..betul betul..

Related Posts with Thumbnails