Followers

Tuesday, June 15, 2010

Cure for dark circle




Tingal uncang teh aje belom di cari lagi.(nampak sangat malas buat teh sendiri)..thanks korang yang memberi petua2 tu...Then, ritu aku ada round watson bertujuan nak cari cream untuk dark cicle ni, then, end up ngan Bio-Essence Tri-Action AquaBoost, Intense Eye Cream..bila perati semua brand yang ada eye cream ni, kebanyakan eye cream dia mesti mahal kan, dah la ciput jer kandungan dia....memula nak cari yang Loreal, tapi non ado la plak...So, give a try to this eye crem first, kot kot berkesan kan...Dan tidak di lupa petua petua orang dulo dulo kan...Semoga aku rajin nak tepek tepek mata ngan timun.huhu...

10 comments:

Eis said...

ada petua utk eyebag tak dik? huhu

AngahSayang2314 said...

wah bagus la nor nie ikuti betul kan pertua2 tue yg penting kena rajin buat tue jer caranya kan??? apa2 pun selamat mencuba

::DaK KeCiK:: said...

all the best dear..Nak cantik kan kena ah rajin..hihi

~ceRRy beRRy~ said...

gud luck dear...
tp kamu dh mmg cantik asli dah ;)

annfrendly said...

wah.. bagus... apa pun dapatkan tidur yang cukup :)

Zura said...

aik...xth plak tomato bleh hilangkan dark circle tue...setahunye timun je...

mrs shaifull said...

nnt letak gambar hasilnya tau :)

norhaizan said...

eis,
rasanya petua yg sama kak eis..huhu..

angha,
hihi..terpaksa rajin sbb dh semakin teruk..huhu..thanks yer..

inda,
hehehe...betul betul betul..thanks yer..

ifa,
thanks...hoho..plastick je byk..hee

ann,
hihi...aha...kena tidoq bg cukup kan..

kak zura,
tak la kak zura, tomato tu sebenarnya nk tepek kt muka jer..hiihi..lupa lak nk gtau kt entry post kali n...

kak CT,
ok kak CT, kalo berkesan nnti nor letak yer..

HonEyBuNNy said...

he2..ila guna timun tu je.....sis gna dulu..lau ok la guna jgk.hahha..sis...kdh ktna?? kot2 leh jmpa...leh belajar make up dgn sis...ngeh3...

norhaizan said...

ila,
hehehe..kalo okay sis gtau eh..akak kedah kat alor setar..ila plak?..tp sekrg akak keja n tingal kat penang..2minggu skali weekend akak blk ler..leh gak kita jumpa kat sana kan..

Related Posts with Thumbnails