Followers

Friday, June 18, 2010

cantik tak terperi..


Aku ada cilok dua gambar heliza dari facebook dia, boleh di katakan tiap2 hari aku usha fb dia..haha..peminat fanatik katakan...biar la ada org kata bukan2 pasai dia, aku tetap peminat dia, macam dato'CT gak la..macam masa mula2 dulu org kutuk cara tudung dia, last2 tudung dia tu gak yang orang dok ikot pakai..hihi..eh, ada kaitan ke pasal aku minat dia ngan tudung tu...ye la, maksud aku even orang kata macam2 pasal penampilan dia, akhirnya orang pun terikot jugak cara dia, cuma Dato CT still tak cover rambut dia sepenuhnya..
Dah dah dah...berbalik pada Heliza...cantik kan dia, comel sangat, pakai apa pun sure kena, kalo kita ni orang biasa (bukan artis) mesti terasa pelik sket kalo pakai bukan2..kalo namanya artis pakai apa pun 'masuk' jer... tapi cara dia berpakaian sekarang ni lebih ceria dan funky, ala2 ikot fesyen sekarang ni la kan..tak macam dulu, selalu tgk dia pakai tudung bawal itam dia tu jer...nampak sgt fanatik..apa dia pakai semua aku tau..huahuahua..

p/s->gila mantap, masa keja update blog...hahaha..lama dah tak buat keja cm ni..hee..


7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah heliza sekarang lebih ceria...mmg kalu artis pakai nmpak kene je...

AngahSayang2314 said...

nor angah pun minat gak penampilan heliza nie cute miut kan kalau dia pakai apa jer?? muka nampak simple tapi align kan??? apa kata nor try transformasi diri nor lak hehehe

Zura said...

akak minat sgt ngan heliza nie...muke dia comeeeeeeeeeeeeel bangat....yg paling akak suke mata dia tue...bulat n bundar...mmg suke sgt tgk dia..mmg minat sgt...

smpaikan sanggup tgk syurga cinta semata2 nk tgk dia berlakon padahal akak xminat sgt cite cinta nie...

Jantan Keparat said...

diew sgt2 chanteq!

Eis said...

ada gmbr dia btudung bawal hitam baru upload dlm fb. hehe..akak pun suka gak tengok fb dia :D

norhaizan said...

kak hanim,
aha..betul2..artis ni pakai apa pun cantik jer..

angah,
hiihhi...takmo la angah nnti tak kena plak ngn tuan bdn..hihi..heliza tu takpe la artis..cantik lak tu..hihi..

kak zura,
sama la kak..nor minat heliza..tambah2 kat mata dia kan...
tp syurga cinta tak tgk pun..hihi...dah tau dah macam tak seronpk..hihi..

jantan,
yea..betol betol...

kak eis,
hihi...lps je kak eis gtau, terus nor g tgk...aha, betol dia letak pic tudung kegemaran dia tu..hihi

annfrendly said...

suke heliza jugak sebab dia lawa orangnya... so sweet..
nor pun sweet jugak.. pakai apa pun cantik :)

Related Posts with Thumbnails