Followers

Monday, May 10, 2010

Rimmel lipstik_nude delight

Akhirnya..akhirnya..hahah..over..tak de apa2 pun..just nak share lipstik idaman sejak tahun lepas, ceh dari tahun lepas tu dah menjadi milikku akhirnya..RM26.90 each..hihi..lipstik dia mmg sgt2 best..highly pigmented and moisture..tapi kena apply lipgloss atas dia baru la meletup nyah...hihi..sememangnya lipstik ni yang aku idam2 kan, tapi tak berkesempatan nak dapatkannya sebab kena cari kat watson dan bukan semua watson kat utara ni ada jual jenama Rimmel ni..dulu aku cari kat Queensbay Penang, ada memang ada, tapi kaler aku nak ni dah abeh pulak..So, sekarang hajat dah tertunai..yea..yea...

Tudung syria..aumm..aumm..abeh duet gaji dok borong tudung ni

Ewah ewah panjang sunggoh celoteh aku ni..pasai lipstik je pun kan..kan sekarang orang tergila2 pakai nude lipstik..aku pun salah seorang darinya..hihi..pas apply lipstik ni aku campur sket ngan lipstik kaler pink NYX tu, baru la..Aummmm..bestnyerr..hihi..giloss...

Without concealer my eye bag sgt ketara..huaa...

Dalam kepala ni dah plan nak rembat yang kaler code Airy  Fairy and Pink Blush pulak...aiyoo..dah beli pun nak beli lagi ker...lipstik ni best ma..plg aku suka dia nya lipstik jenis pigment dan sgt2 la pigment, so leh stay longer kat bibir kita ni..mula2 tadi aku ingat nak beli yg simplysiti tu, tapi..hukhuk..agak mahal la..hihi..bagi aku kalo lipstik tu dah harga sampai 30 lbh tu dah di kira mahal..hhihi..lagipun aku nak tunggu review penguna dia dulu..kalo okay baru la terbuka hati nak beli..hihi..takmo la beli nanti tak best pulak bila pakai..bukan ke rugi namanya tu..

Beli2 terus bukak sarung dia dan calit kat bibir..hik3

6 comments:

Adlina Husaini said...

babe, hai..akak buat blogwalking..akak ke?? boleh lah rasanya awak muda lagi dari kita..

akak pun suka juga rimmel tapi warna yg awak suka tu tak ngam la ngan akak..akak gelap nokss!

akak pakai 010 dizzy =D

norhaizan said...

hai adlina..
ala beza setahun jer..tak akak pun takpe kan..lagipun awak muda lagi..

aha..rimmel mmg best kan..tak la saya tgk awak putih jer kulitnya, blh ngam jugak..owh..nnti kita nak tgk warna tu camne lak..nway, thanks sbb blogwalking kat blog saya yer..

annfrendly said...

cantiklah nor pakai memang sesuai.. kalernye nampak neutral..
tapi before ni ann tgk kaler lipstick yang nor pakai cantik aje..
ann selalu bermasalah nak pilih kaler lipstick..
sampai fobia nak pakai lipstick..
abes nampak pucat bibir tanpa lipstick..
nanti bolehlah ann try cari lipstick ni.
nak salin namanya dalam HP..
thanks ya nor..

Zura said...

best nye haizan boleh pakai lipstick...akak xleh langsung...

AngahSayang2314 said...

wah best tengok lipstik nor cantik..warnanya.. pandai nor gayakannya... memang suka buat koleksi ye

mrs shaifull said...

cantek plak nude kan, pale je rasa :)

Related Posts with Thumbnails