Followers

Friday, May 28, 2010

Mekap stuff May...

Last order ritu...ingat lagi tak yang aku de crita mekap yang aku beli dari satu blog ni...untuk detail blog mana yg aku beli sila ke entry aku yg ni ---->


..................Click HERE...........

Here all of them....posto posto sampai sudah...

Uiii...membukanya dengan rakus....

The blushers and bronzers (different colour)...and...brushers (different function)...


Till then, tiada la lagi entry brg2 mekap baru...kerana tuan pembeli ni sudah berjanji berikrar akan taat setia, eh bukan, akan tidak lagi membeli brg2 mekap melebihi 2 atau 3 ketul pada setiap bulan, dikuatiri tuan mekap ni nanti akan termakan dengan brg2 mekap sendiri..hihi..lagipun brg2 mekap diatas tu dibeli pd bulan lepas...so non ada mekap yg dibeli bulan ni...(eh, camne ngn lipstik rimmel, oh, itu tidak termasuk...sekian..)



3 comments:

Ena said...

wahhhhh..

tambah lagi ye nor.. heheh..

tak pe la.. nor rajin make up.. so sesuai la tambah menambah.. cam akak nie make up time rajin jek.. so, tak leh la tambah2.. gune selagi ada.. heheh

norhaizan said...

hihihi...kak ena, ini bukan tambah sebab selalu pakai ke ape ke..nm nafsu membeli namanya..hihi...tu ar, pasni nk stop dh...nk guna mana yg ada jer..huk3

annfrendly said...

wow.. banyakknya..
nor nie dah bleh jadi mekap artis dah nie.. banyak betol koleksi mekap nor.. perhh...
kalau dikira semuanya mekap & tools yang nor dah beli, ann rasa mesti dah cecah angka ribu..
suke lah ann tengok..
tapi nor pandai menggunakan takpe.. jangan beli pastu tak pakai... macam ann..heheh..

Related Posts with Thumbnails