Followers

Saturday, May 29, 2010

gadis bingung

Assalamualaikum kakak,
         Saya Siti(bukan nama sebenar), berusia 24 thn, eh salah, 25, kira 24 la kak..belom besday lagi...saya mempunyai masalah dengan eye-bag atau nama glemernyer lingkaran gelap sekitar mata singkatan nama undergroundnyer pulak, mata panda..boleh tak kakak membantu masalah saya ni. Untuk pengetahuan kakak saya bukan la tiap2 hari bermekap mata maksud saya pakai eyeliner, mascara atau eyeshadow di mata, saya hanya mengenakan concealer dan bedak padat sahaja untuk mekap harian saya, atau membawa maksud harian ke kerja..oh,sejak kebelakangan ni saya sering mengadap scrin komputer (itu tidak dapat di elak) saya harap kakak dapat membantu saya, saya telah mencuba produk garnier tapi kurang berkesan, ada tak apa2 product yang berkesan untuk saya bagi mengurangkan masalah saya ini...

                                                                                                                              Gadis buntu,
                                                                                                                                        Siti, alor Setar.

Hoho...macam tulis kat editor majalah Remaja lak...aku nyer eye bag makin lama makin ketara..korang kalo korang ada pakai product atau petua yang berkesan dengan korang share la ngan aku yer...tengah binggung nak beli krim mata apa lak untuk eye bag ni..mengempiskan poket lagi...haipp..

face without 'plastic' at all..Masih tersenyum ngan 'mata panda'

9 comments:

:::DaK KeCiK::: said...

Dear,ni blog baru inda...


pakai timun jer yang..Inda slalu pakai sebelum tdo.mujarab la jgk.:)

norhaizan said...

owh...inda ada blog baru..okay, jap g nk p usha...

ye ke...thanks yer inda, nnti nor g beli timun byk2 nk tepek kat mata panda ni..

Baya said...

dgrnyer pakai uncang teh
cuba try

norhaizan said...

owh yeke...thanks baya...nnti nor try *_^

annfrendly said...

ann pun ada masalah yg same puncanya sebab ann insomnia..
kadang2 bila rajin ann tuam ais kat bawah mate..
option paling mudah & berkesan :)
setakat ni ann tak jumpa lagi produk kecantikan kat pasaran yg berkesan menentang puffy eyes n dark eyeback..

~ceRRy beRRy~ said...

ifa penah dgr..
org kata guna uncang teh yg sudah digunakan..
letak kat bwh mata tuh...

biarkan lama2..insyaALLAH lama2 hilanglah..

selamat mencuba :)

mrs shaifull said...

hehehe utk siti aloq setaq, jgn risau dik, nnt kau dah kawen ada anak, lglah berpanda mata, mcm akak ni :) hehehe guna timun pun ok gak

AngahSayang2314 said...

nor salam lama rasa tak terjah blog nor kan?? maaf ye angah sibuk sejak kebelakangan nie baru kesempatan terjah blog nor. angah rasa ada org kata pakai timun & lagi satu makan la.. tomato macam buah epal 1 hari 1 biji bagi kulit muka cantik dan menambahkan lagi seri bawah mata di muka...

Zura said...

pakai garnier...hehehe...

ade tag tuk haizan sila jawab ye..

Related Posts with Thumbnails