Followers

Thursday, April 1, 2010

tiada title

I wrote this entry for the sake of this blog sahaja. Ngak ada apa nak cerita di sini. Lama dah kot tak update blog. Sebab utamanya dah lama dah tak tangkap2 gambar,satu lagi tak tau nak wat entry mekap mengenai apa lagi. Tengah dok berpikir ni banyak gak kenduri kawen kena attend dalam bulan 5 ngn 6 nanti. Ngan baju (uniform) kenduri tak beli baru lagi. Then, takkan nak pakai yang lama punya kot.Tak mau la, selalu dah kot orang dok tengok aku pakai baju yang sama. Ada ka orang perasan. Kihkihkih. Ada ada, mak ngn kakak aku sure perasan, then depa mesti kata aku dah tak dak baju lain ke nak pakai, asyik pakai yang sama ja..hihi..ok ok, this month punya bajet kena peruntukan untuk beli baju dah siap or kain, tudung yang sepadan, brooch cantik2 , termasuk sekali la, sebabnyer banyak  brooch aku dah hilang. Tak terpikir lak nak buat pesyen apa eh. K la,pandai dok mengarut ja aku ni. Ni ja yang dok ada dalam kepala sekarang. Muka dah mekap mesti nak ambik gambaq punya..kih3

6 comments:

annfrendly said...

lame betul nor tak update..
rindu nak bace blog tutor mekap nie :)

fuh...
banyak nak kena belanja bulan nie nampaknye..ye tak ye jugak kan.. bile dah beli baju kena lah beli tudung.. brooch yg match..
ermm.
kalau ann, suke beli kaler yg boleh match gan ape2 baju..heheh

norhaizan said...

hihihi..rindu ann jugak au!!..huuu..
tu ar, abeh ar duit gaji bulan ni..hihi..actualy,brooch tu sbb ada byk yg dah ilang..hihii..
tu ar, nnti nk cari kaler broosh yg senang nk padan ngn lain baju..tak perlu la beli byk2 kan..

Ena said...

salam nor..

rindunyerrr...
mner menghilang? hu3x.. banyak keje yeh!.. akak ari nie sangat sibuk.. sempat wat n2 pasal bz ajer pun..hu3x..

'maKteH said...

heheh..beli la baju baru byk2 okes..hahha..hg dtg tau mjlis ak..da lme sgt tak jumpe ni..lewat pon takpe..

nurulfaridah said...

lame kak norhaizan xupdate blog..rindu!!! =D

norhaizan said...

kak ena;
rindu kak eis jugak..huuu..ok ok, pomis pas ni update selalu..huuu..keja cam biasa la, kdg2 bz, kdg2 tak..cuma tak tau nak hapdet apa..hik3

fizah;
ye ye...aku nk beli baju sbb nk g kenduri ko la..wokeh..nantikan kedtganku..

ida;
ida dear..me too...rinduu u...

Related Posts with Thumbnails