Followers

Saturday, April 3, 2010

di kampung memang best

Walaupun hometown ku ini tidak la secantik or seperti kampung yang lain dan tidak pulak terdapat nama kampungnyer tapi aku tetap rindu almost tiap2 hari kot...ye ar, bila dok umah, goyang kaki then makanan dah tersedia, tak perlu bersusah payah keluar mencari makanan atau berpikir2 resepi baru nak masuk..ouuchh..tu pun kalo terlebih rajen la..kalo tak, just keluar kat sebelah flat aku ada nasi kandar makbul, tapau roti nan plain rm1.20 pun sudah hokeh...tapi bila balik kpg, automatik jadi pemalas ya amat..kuang2..kunon2 nak berehat sepuas2 nyer..hihi..tapi aku tolong gak la mak sket2..kesian la kan bila lagi dia nak dok rileks2 sket, time anak2 dia balik la dia leh rileks sket kan...So, agenda balik umah adalah spend masa sepuas2nya ngan family tercinta..sembang2 ngan mak abah, p pekan rabu cari tudung untuk mak ngan anak mak..haha, aku la tu..heheh..


notakaki--> aku tak penah rasa sedih cam ni bila kematian seorg artis, tapi rasa kehilangan sgt pada Din beramboi..dah tak dak la lawak2 spontan pecah perut dari dia, pagi hari menjadi suram, takde celoteh dia kat Era..kalo sedih2 then dengar lawak dia mesti ceria semula..hurm..Al-Fatihah untuk Pak Din..

2 comments:

Ena said...

salam..

betul tu nor.. biler balik kg.. otometik badan x rajin nak ke dapur.. pssttt!! bukan apa rindu nak makan masakan makkk..heheheh.. tp kalo ade peluang tu kene la tolong kan!.. :)

same la ngan akak.. terase sepi jer biler buka era.fm tu.. yg ade kenangan2 yg diputarkan kembali utk dijadikan halwa telinga pendengar yg rindu kan nya..

Al-fatihah buatnya..

norhaizan said...

waslm...

hihi..tu ar, kena tulung jugak..kesian nengok org tua kita kan..

hhuhu..din beramboi mmg the best, the real king of Lawak..nor pun skrg dok dunload video lawak dia kat era ngn astro..simpan kenang2an..

Related Posts with Thumbnails