Followers

Sunday, April 11, 2010

the Best Nasi Kandar in Penang..Tajuddin Hussain..


Pada sesiapa yang datang Penang, then mencari restoran nasi kandar yang sedap, kat sini la yer..bagi aku yg ni among the best la..aku ni bukan gemar sangat makan nasi kandar..tapi bila makan kat kedai ni abeh plak nasi dia aku lantak..hihi..so, ni salah satu cadangan la bagi korang yang datang Penang then tak tahu nak makan kat restoran nasi kandar yang mana, coz sangat banyak au restoran nasi kandar kat penang ni..so, kedai ni tidak akan menhampakan kalian..lokasi kedai adalah sekitar little india, jalan quenstreet...



9 comments:

Ena said...

bestnyerr nasi kandar..

akak nie pun bukan la penggemar.. tp kalo sdap harus akak makan sampai abis.. hehehe.. nanti kalo akak p saner. nak cube la kak situ..

norhaizan said...

aha..sama la cam nor, kak..tak suka sgt..tp bf suka mkn nasi kandar..bila makan kt kedai ni best pulak..coz nasi dia lembut gebu dan sedap..hihi..
okay, nnti pegi tau mkn situ, pastu roger2 la nor sama..hihi

annfrendly said...

wow..
mengancam..
teringin nak p try..
tapi tak taw katne...
ann suke gak makan nasi kandar tapi tak kena diet..
dulu kan selalu jugak mak ann bawak makan nasi kandar kat jln tar.. sedap sangat...waktu lunch penuh restoran tu.. wadeh..

*Dak kecikkk* said...

waaa bke2 belog awk tiba2 lapar..hehehe..nor?Tinggi n berat brape yer?adakah sama kecik dgn inda?

norhaizan said...

ann;
ann..kalo nk p situ gtau la nor..nnti nor petua jalan dia eh...
tak pe ann bukannya mkn selalu..
still boleh kontrol diet..hihi
owh ye eh..kl jarang pegi ler..
kat situ pun sedap eh, best la..

dak kecik;
ye inda, aha, rasanya cm sama je kot size kita, nor tinggi 149 jer, berat lak 42kg..inda lak?

hajarus said...

hajar pun xberape minat nasi kandar ni tp lam sedap tu cam haizan la habis gak hajar parait.. hehehe...

tp hubby memang minat... t leh la ajak dier try makan kat sini ni.... ;d

'maKteH said...

noor memang kecik comel je..hahha..nor,ke nasi kandar tu sgt sedap bila makan bersma si dia????hahha.cis je ko ni..
klu mkan bersama si dia di tepi jln pon jd enak je..hahaha.mahu ketemu kamu....ble ni?

mrs shaifull said...

dik, mcm mana nak muncungkan si anak tudung syria camtu? dah puas akak kelebek, terbenam gak kat dahi akak ni ha :( huhuhuuuu

norhaizan said...

hajar;
sama la ngn nor, xberapa minat sgt..tp kat kedai tu nasi dia best, terus terjatuh cinta..hik3..
okeh..nnti pegi mkn ngn hubby klat situ eh..mmg tak rugi..hihi

fizah;
hahhaha..idok ler cmtu..mmg sedap nasi dia..bila hg mai penang nnti aku bwk hg p situ..kalo kata mkn ngn dia semua jd sedap mesti aku dh gemok..hihi..
tu ar, rindu arr ngn hg..rasanya time kenduri hg la kot leh jumpa..tp kalo leh jumpa sblm tu pun best jugak..

kak CT;
nor cari yg jenis inner syria bukan yg jenis cotton..kalo jenis kain cotton mmg melekat ler kat muka..akak kena slalu tarik2 kedepan sket yang kat pipi tu, then nnti yg atas pun automatik jadi muncung tikus..hihi

Related Posts with Thumbnails