Followers

Monday, April 19, 2010

arini m dot c..esok gimana??

Bak kata min, arini adalah cuti peristiwa..hihi..sekali lagi sakit kepala menyerang, for sure la tak leh nak bangun ke keja.tapi..boleh je bangun pegi klinik mintak m.c...hihi..wiken ni tak brapa best sbb aku tak berapa sehat, just dok membaring ja kat umah..nak tgk tv pun tak leh..pening..adoyai...
minggu depan balik aloq staq lagi..abg aku kawen..kenduri sebelah perempuan..sbg adik pompuan terpaksa la buat2 sebok tolong apa yang patot kan..

Harap harap esok bangun tidak lagi sakit kepala..


Muka sangat bulan bila pakai tudung ekin..heh!!

6 comments:

annfrendly said...

nor. selalunya sakit kepala..
cian nor..
ann teringat kawan rumah sewa dulu.. dia tiap2 hari migrain.. kesian sangat.. nor migrain jugak kan?
orang yg ada migrain tak boleh cuaca panas.. nanti lagi sakit..
wah.. nanti bz la minggu depan..
baju & tudung nak pakai masa kenduri dah ada tak?? mesti vouge kan..

cun aje nor pakai tudung tu..
macamne pun tetap cun taw..
suke tengok :)

fabulous.farah said...

bulan pon xpe..u cute

AngahSayang2314 said...

ye ke cian nor sakit kepala... rest la banyak2 tak pe nor lepas makan ubat apa lagi layan la tido.....

pasal tudung tue memang cantik nor pakai tapi sekarang nie angah rasa kalau nor pakai tudung yg belilit2 tue pasti lagi cantik

hajarus said...

sian kat haizan sakit kepala lagi ekkk... Insyaallah mudah2an esok & selamenyer xsakit lagi la hendaknyer...

sesuai jer haizan pakai tudung tu.. comey jer... :)

norhaizan said...

ann;
huhu..ntah la ann..maybe sbb cuaca panas sama..tu yg asyik demam ja..tak tau la migrain ke tak..tp doctor ada kasi ubat migrain, kalo pening sgt2 dia suh telan ubat migrain tu..
tu la..bz sakan la nnti, tp tu la..baju ngak beli lagi..huhu..
nk pinjam baju ann la..hik3..mesti cantik2

farah;
hihi..thanks ^_*

angah;
tudung yg berbelit2?shawl ke angah?dah penah penah try, tak sesuai ngn muka bulat ni..huhu..sedih..

hajar;
thanks hajar...sekarang ni pun dah okay sket...sesuai eh..yea yea..nk tambah colection lagi..hihi

mrs shaifull said...

cantekla, mana ada bulat :) dik, awat selalu dok sakit kepala ni, migrain ka?

Related Posts with Thumbnails