Followers

Friday, March 19, 2010

Sorang lagi 'geng' sudah kawen..


Uniform baju makan kenduri yang berganti ganti..huhu
Remember last time aku ada post entry pasal member baik aku yang bertunang..so, rabu lepas kenduri kawen dia..dengan rela hati nyer aku apply leave untuk attend majlis kenduri dia..hohoho..sebelum ni kami bertiga (aku, yon dan dia, Liza) telah berjanji akan sesama kawen pada tahun yang sama...tapi kita hanya merancang, jodoh dia awal, jodoh aku ngan yon tak tau la bilanyer yer..mula mula plan nak datang awal awal pagi, besa la plan orang melayu..hihi..bangun pun lambat, nak bersiap segala bagai..nasib kami sampai masa pengantin tengah di solek..kira awal la gak kan..Bilik pengantin...semua decoration bilik, pelamin, hantaran, baju pengantin ngan apa lagi eh, semua pakej dari Romzi, Romzi ni kiranya terkenal gak la di kedah ni..dua orang sepupu aku yang kawin ari tu pun ambik dari dia..cantik la gak design dia..tapi rega pun cantik jugak..ngeh3, ok la kan, berbaloi ngan hasilnyer..

Mana mana aku dok p kenduri kawen orang dok buat bunga bunga gantung lagu tu..mungkin ni trend la ni..




Hantaran...ferero rochel..nyumm..nyummm...

Liza tengah di solek..aku ngn yon pulun dok tengok abg kakak tu menyolek..kunon2 nak blajaq jadi mak andam..hihi..lama bangat weh..2 or 3 jam aku rasa..banyak lak tu step dia..






Ewah..ewah..jelingan tajam...

Yun..kadang kadang aku panggil dia 'buyun'..hihi...


Dok menyebok dalam bilik pengantin..kihkihkih

Pelamin pun cantikk..pewitt..


Pengantin kena posing macam macam gaya..hihi



Congratt my fren!!..Liza menangis masa kami dua dah nak balik.."tak pe Liza nanti kita leh jumpa lagi..kalo ko dah kawen pun bukan kita tak leh lepak sekali kan..kami berdua berbahagia melihat ko dah berumah tangga..jaga rumah tangga elok2"..

6 comments:

eis said...

dik, comel gila pakai kebaya. phewwiitt!

norhaizan said...

hikhikhik,,thanks kak eis..aum..aumm..

hajarus said...

cantik la sumer decoration tu...

tomey la cik haizan berkebaye... ;d

CT NORAMIZA said...

dik, canteknya pelamin, deco dlm bilik pengantin, nak kawen lg sekali leh x tp dgn org yg sama gak?? :)

Ena said...

cantekkk!!

nampak ah jer..

nor pakai kebaya sangat comel.. :)

annfrendly said...

cantiknya baju yg nor pakai tu..
suke tengok..
manis aja bila Nor pakai :)

ehem.. ehemmm.. nor bila lagi??

Related Posts with Thumbnails