Followers

Wednesday, March 10, 2010

potret gambar...

Ni gambar aku yang di lukis oleh member @ rakan tempat keja lama dulu..tetiba rindu ngan depa..dulu selalu gak ar aku lepak ngan depa..p makan, funfair, p tepi pantai, p karoke (aku hantu karoke, w/pun sora tak sedap..haha)..gambar derang ni ada kat entry ni -->http://moonoor.blogspot.com/2009/02/pagi-sabtu-menyegarkan.html, sebahagian dari derang ada yang dah kawen, ada yang dah pindah keja lain...sekarang ni pun ada gak ar yang dok ajak lepak sekali, tapi tu ar, aku skrg pas keja malas dah nak g mana2..balik keja, makan (tu pun kalo rajen kalo malas tak makan..huhu), bersihkan diri, solat semua, gayut ngan azizi kejap, then tak sampai pkol 10 dah tidoq..huhu..kdg2 berita tv pun tak tgk..gila kurang isu semasa, ngeh3, tp kdg2 aku on9 tgk berita harian gak..hihi..
Masa mula dia tunjuk gambaq dia lukih ni, aku apa lagi, isu pertama di bangkitkan, awat lubang idung nor ketara sangat, ceh..mentang2 ada kembang sket lukih bagi besaq noh..ngeh3..bukan nak terima kasih pun aku ni..hihi..tapi mcm mana pun tgn dia mmg kreatif melukih..cayalah!!..nanti kalo jumpa aku nak mintak dia lukih muka aku seakan akan muka dato' ct plak..hikhikhik..gila perasan...



gambar di ambil masa kat funfair pesta Penang 2008
notakaki --> aku dah rajen update blog, kan..kan..heee

6 comments:

annfrendly said...

pandainya kawan nor lukis gambar nor.. cantik...

wah.. kwn2 nor memang spoting abes...
ramai lelaki ya..
owh.. sebab technician..

ermm kalau orang yang baik dengan kita, mesti kita ingat kat dia bila dah berjauhan.. mesti dorang pun teringat jugak kat nor :)

eis said...

yup dah rajin update blog :D

norhaizan said...

ann;
yup ann, derang tu semua technician..mmg sporting arr depa tu..tu yang rindu kat derang..harap2 gak ler derang pun still ingat nor..

kak eis;
hihi..tgh semangat blogg..hihi..

CT NORAMIZA said...

pandainya kawan aizan lukis, bila tgk gambar yg real pun, seakan2 je :) mata ttp maintain bulat :)

Zura said...

waaahhh...pandainye dia lukis...menjadi jgaklah gmbar tue...

norhaizan said...

kak CT;
hihi..tu ar, kagum tgk dia pandai lukih..

kak zura;
ye eh kak Zura..credit to him..yeah!!

Related Posts with Thumbnails