Followers

Monday, March 22, 2010

please wait...


Sekarang ni mood menunggu barang barang yang aku pre-order dari 2 blogshop ni, yang jual mekap dari brand elf dan nyx dan others oversea brand..ni la hasil dari pengaruh review makeup youtube..huaaa..lama deh nak nunggu..aku lak jenis tak sabar, so sape2 yang nak order barang2 mekap dari oversea, macam aku ni dari US kot, leh la terjah kot web bawah ni..tapi kadang2 tu ada agak yang ready stock..ikot nasib la yerr..kalo tak de kena tunggu dulu cam aku..haipp..lama gak deh, tak sabar nak try barang2 tu, sebab tu la takde update makeup stuff for dis month..huaaa..agak agaknyer kalo aku dah pomot blog derang ni, leh tak dapat diskaun utk belian seterusnyer..kihkihkih..kalo korang ada blogshop yang jual barang2 cenggini meh ler share ngan aku yerr..mari kita menghabeskan duit..huahuahua




dan




p/s --> byk tag berhutang belom dibayar..kang rajin aku setelkan..

2 comments:

Ena said...

meg rajin nau adik akak sorng nie belajor belajor & terus belajor make up walaupun memg dah pandai make up.. x cam akak nie yg dok takuk lamer lagikkk.. hehhhe

annfrendly said...

tekun nor belajar mekap yer..
pandai..
takyah gi kursus dah terer..
ermm cantik taw nor mekap..
boleh jadi mekap artis..

Related Posts with Thumbnails