Followers

Monday, March 1, 2010

No title

Bosan..malas..sunyi..kosong..apa lagi eh..menunjukkan terlebih emo arini..hua3..

Tapi kalo terpk pk pasai mekap, shopping..mau la terasa hepi semacam..huahua..

Kepingin nak pakai geo lens..brani ke tidak??..hua3..tingin bangat deh..tambahan lak, tgk member pakai masa pegi kenduri member weekend ritu, xpe la, dia dah biasa pakai lens..bagi yg tak penah pakai lens cam aku ni, tak pe ke eh...takot gak ada infection kat mata..huhu..

Terjumpa blogshop yang jual geolens ni..
http://geolens-2u.blogspot.com/..

Brani ke tidak???

8 comments:

Ena said...

salam nor,
maner menghilang dik, rindu la kat nor.. sunyi jer tau..

cube jer nor klu dah teringin.. tp kene jg lek lok la .. :)

hajarus said...

try la pakai haizan... pastu jgn luper tepek pic kat sini tau... ;d

ciare (^_^)v said...

ha'ah okay sgt.penah beli kat blog ni.siap pakai masa kawen lg.hehe :P

nurulfaridah said...

akak,pakai je geo lens 2. Ida pn pkai gak.dlu mule2 pkai mmg x biase tp skang adik da ade 2 jenis lens da pn tao.
akak pkai msti bertambah cantik :)

QuEeN Of 2 Heroes said...

bole je nak pakai...tp kena rajin jaga(kebersihan+tempoh pemakaian+etc)...silap jaga rosak mata nanti... :) pendapat saya,dptkan info cemana nak jaga+pakai+side effect contact lens...baru rasa selamat nak pakai.. :)

Ms.Independant said...

selamat je paki lens ni...
asal jage kebersihan mase bukak & pakai...

:)

norhaizan said...

kak ena,
waslam..
ade jer kak, just malas mengupdate..kebuzian sket..huhuhu..
hihi..okeh, nnti nor torai..

hajar,
okay, nnti pas pakai nor tepek byk2 gambar kat sini..hihi..over..

ciare,
owh..ye eh..so, mmg menarek la eh lens ni..akan ku beli nanti..

nurulfaridah,
owh..dah dua psg..best nyerr..ntah la dik, sesuai ke tidak, tp nk jugak pakai nnti..hihi

queens of 2 hero,
thanks for the info..yes, saya akan berhati2 dan jaga kebersihan nanti

farah,
oh yeah..kebersihan plg utama

norhaizan,
komen2 korang semua membuatkan berkobar2 lg aku nak pakai..ngeh3

fabulous.farah said...

dulu masa belajar selalu gak pegi.rindu!

Related Posts with Thumbnails