Followers

Sunday, March 7, 2010

bukit merah (part II)

Sambungan entry lepas..ada part 2 lagi..ngeh3...masa dah sampai kat pulau orang utan tu

kami di bawa oleh sorang adik ni, dia la yang menerangkan selok belok pasai pulau orang utan ni, kebanyak orang utan kat situ dibawa dari sarawak..dan di taja oleh Tan Sri Mustafa Kamal

Orang utan ni apa tah nama dia aku dah lupa..kalo korang nampak dia cuba nak ambik buah tu sambil mengelakkan pagar lektrik kat situ..sangat gigih..kesian tengok dia..

Yang ni namanya mike..he was the famous and the hottest orang utan kat situ..hihi...setakat ni sudah mengadakan hubungan kelamin sebanyak 4 ekor orang utan betina..huaa..dasyatkan..manusia lagi dasyat kot..ngeh3..kat pipi dia tu semakin mengembang dan besar semakin kacak dan semakin menarek perhatian orang utan betina yang lain untuk mengawan..masa mengawan adalah tidak menentu..hihi..

Ni plak baby orang utan yang telah dipisahkan ngan ibu mereka dan di jaga seperti bayi..comel bangat au..


Sangat manja ngan penjaga dia...

Kenapa orang belakang tak pakai life jaket pun..haishh...

Banyak lagi lawatan kat sini sebenarnya..best bangat.kalo nak tau apa lagi yang ada kat sana, pergi la sana yer..hihi...best tau, berbaloi baloi..coz pastu masuk ecopark (melawat haiwan yang semakin pupus) ngan naik chair lift...dah petang sket kiranya dah kurang panas sket, kami g mandi manda kat waterpark dia..tambah lak satu lagi pakej..tapi jus untuk waterpark je la..

notakaki -->sedang gigih menelaah dolly mekap looks..hua..comey seh derang tu..akibatnya semalam end up kat Sasa beli falsies kunon kunon nak kelip kelip mata dolly..ngeh3..bilanyer nak pakai tah..

6 comments:

eis said...

comelnya baby orang utan pakai diaper :)

Ena said...

Cutenyer org utan tu ekk? besar ker Nor? x takut ker kat org utan tu.. eheheh..

Zano said...

nice blog nice Lady ;))

norhaizan said...

kak eis;
aha kak eis..mmg comey..geram tgk..hihi

kak ena;
aha..besar kak org utan tu..tak takot sbb derang dlm kurungan..hihi..tapi yg baby orang utan tu sgt comeyy..

zano;
hihi..thanks..

Jong said...

Wa....banyak Pongo!!!! Cute la~~

norhaizan said...

Pongo??..yup. sgt cute =)

Related Posts with Thumbnails