Followers

Tuesday, February 2, 2010

pomot blogshop member


Rasanya aku asyik mengupdate entry mekap je kan..macam tak fair je kat blog ni..layout blog aku pon dah senget semacam (macam tuan dia ker)..hihi..nanti nanti la bila rajen aku ejas or change new layout..ni baru je lepas lunch..mengantok pulak..(huaaaa..).tak tau nak karang pe lagi..entry ni aku khas kan nak pomot blogshop my best fren masa kat usm dulu..sila2 la menjamu mata dan kalo berkenan beli yerr....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
V
^_* Bella Depot~~

notakaki : tak sabaq nak blk alor staq minggu ni, mekap stuff order ritu dah sampai minggu lepas..yea2..lepas ni nantikan entry mekap mata byk2 aku nk buat..huahuahua

8 comments:

Ena said...

Akak sabar menanti tau nor.. nak tgk camner lak kan!.. :)

♥ QaseH ♥ said...

n3 taw,,,

nk tgok,,,,

hajarus said...

rerajin n3kan nanti tau haizan... he3x...

puteri katak said...

nor..
aritu.. member g industrial visit kat company..
cik shahrul ngan cik man eh yg incharge...
wuwuuww
windu..~

Redbloodsnow said...

nak terjah ah blog kawan awak tu. mane taw ade benda kawai²..hehe

eis said...

cantek la layout baru :)

CT NORAMIZA said...

bagus2 tolong kawan, dik, balik aloq staq jgn lupa p pekan rabu tau :) hehehe

penjualselendang said...

tumpang iklan jap eh, cari shoutbox tak jumpajom beli selendang ;)

Related Posts with Thumbnails