Followers

Monday, February 8, 2010

Apa dah jadi dgn my layout blog..

Ada dah jadi pada blog aku ni eh..dh macam2 dah aku tukar..check2 kat coding dia tak tau la kat mana silapnya..huuu..sedihhh..still yang sepatutnya ada kat sidebar jatuh ke bawah..heh..tulung..tulung..help!!...help!!

7 comments:

Ena said...

Alahai.. ciannyer Nor.. tu yg buat akak susah nak tukar templates tu nor, takut jd camnie la.. sbb ader sesetengah templates tu memg akan berubah + hilang aper yg ader kat sidebar.. akak nak bantu x pandai pulak.. HArap2 ader la kawan2 yg lain pasnie dpt bantu masalh nor nie..

puteri katak said...

huhuhu..
2 lah sapa suh gatai tangan tukar.. :P
dulu org ada.. bleh lah org tolong..
kikikii...

nor pakai layout background macam org je sudah..

Zura said...

alahai haizan...ade silap kat code tue...berpinaulah mata tgk code tue...

ann frendly said...

errr.. tak save dulu templet asal ye.. lupe ya??

ann punya blog pun pernah jadi camni.. pastu ann tukar layout pada classic..
then tukar balik pada minima..

nanti keadaan akan macam sperti kala..

pastu boleh laa adjust balik layout ikut selera

CT NORAMIZA said...

lor, sian dia, akak pun x dpt nak tolonglah, maklumlah, x berapa nak celik it giler2, kalau sendiri punya tu, blhlah kodek2 sana sini, sorry ye dik :)

ijad said...

cuba letakkan follower sebelah kanan sidebar pula..

Ms.Independant said...

sis tgk ok je dh...
mgkin gune mozilla je nmpk jatuh...
kat IE ok je ni...

:)

Related Posts with Thumbnails