Followers

Friday, January 15, 2010

hari ni sudah jumaat..

Hari ni permulaan tugas baru..huu..mulakan dengan semangat baru..act, aku minat gak ar ngan keja aku baru dapat ni, sekarang sudah bertukar bos..tapi aku still leh mintak pandangan ngan bos dulu. coz bos aku dulu sangat la bijak dan creatif..sebab tu la bos bos gaji berpuluh ribu kan..coz their ideas are brilliant..dah banyak pengalaman ngan industri apa semua..cam aku ni baru setahun jagung sajork...sebelum membuat kerja baru, moh ler ber'blog dulu yer..hihi..sebelum ni masa ngan bos lama, keja aku tak banyak sangat ler..time urgent je banyak, dan tak brapa nak kritikal..tapi sekarang ni, agak la kritikal..tak la sangat pon..hihi.so harus beri tumpuan sepenuhnyer..ewah ewah..macam sebelum ni tak beri tumpuan jer..hihi..belom start buat kerja dah semangat poyo semacam..hihi..normal la tu kan..

(Belakang tu ada touchlight dan bekas benang menjahit mak..hee..tetiba rindu nak balik aloq staq, walhal baru last week balik)

3 comments:

Ena said...

Wahhh bagus nyerrr.. ader semangat baru lak.. len lak ngan akak arinie.. lemah semacam jek.. hu3x..

Softtouch [Hanim] said...

baguslah bersemangat..nilah yg kita nak..n inilah yg buat bos sayang...he he he

**Bila Comel Jadi Comot** said...

heheh kena cari feel baru boleh smagat nih.comel pun tgh tekun nak diet nih

Related Posts with Thumbnails