Followers

Monday, January 11, 2010

favourite magazine...

Apa majalah kegemaran korang??..ada yang berilmiah, ada yg pasai sukan, ada yang pasal keta..dan aku lak, as normal as other woman out there mesti lah yang jenis health and beauty magazine..dulu aku suka beli Cleo or EH..lama kelamaan mula la mendapat kesedaran product2 dalam magz tu bukan semua yang mampu aku pakai..so sejak dua tahun lepas, ni la majalah yang aku suka beli..bukan beli tiap2 bulan, bila teringat or terasa nak beli je..

bagi aku majalah ni best..penuh ngan isi berinfomatif...sebab dia ada fakta ikot sains yang kukuh..ada gak la yang menyimpang..tapi byk yg berguna..dan mudah di praktis untuk kesihatan yang berpanjangan..heee..dan magazine ni sangat sesuai la bagi yang tengah berdiet..every keluaran dia ada diberi menu diet untuk seminggu dan resepi2 masakan untuk orang yang berdiet..sangat healthy okay..

6 comments:

'AQILAH said...

tiz, seksi...weeee

~ceRRy beRRy~ said...

waaahhh...

seksinye Nur Amina! hehe..

CT NORAMIZA said...

aizan, akak setuju, cleo ngan EH tu x masuk akal langsung, ada ke letak baju yg harga 2k, kasut harga 4k, merepek. (tp beli jugak tiap2 bulan) :)

Ena said...

owyh.. camntu ekk nor.. tp akak nie dah lamer x beli magazine camnie.. berkesempatan nak menjengah kedai2 jual magazine nie.. hu3x..
seksi la pulak tiz nie.. hu3..

honeylanz said...

mmg ni fav. mag gak..wajib beli 2 x sbln ;)

ann frendly said...

Ann pun suke baca majalah rapi ni.. bagus.. banyak tips2 berdiet. berbaloi2...

Related Posts with Thumbnails