Followers

Wednesday, December 23, 2009

pesta penang 2009 sg.nibong

Entri bergambar kali ni pasai pesta penang...ni last week aku p dengan azizi..dia bukan suka sangat mai tempat2 macam ni..aku la paksa ajak dia p..hihi..macam besa la, tiap tiap tahun benda yang sama ja kat pesta penang ni..tapi setiap tahun mesti penuh, dan aku rasa kebanyakan orang orang luar penang yang datang..kan musim cuti sekolah..cuti cuti malaysia la sekarang ni...
Ada macam macam booth kat sini..atas ni stage org menyanyi..masa aku mai ni ada 2pentas,,satu lagi kump hijaz..yg ni amoi mana tah menyanyi lagu melayu..seksi bangat..huhu


Barisan gerai gerai sini la yang paling ramai pengunjung di kalagan wanita..byk jual perhiasan rumah macam tikar buluh, carpet, frame qhat, kain baju tudung..harga murah murah semua..tapi kan kalo pegi time ujung ujung hari nak abeh pesta barang barang sini laggiiii murah..kalo aku dah kawen nanti mesti aku datang menyerang sini tiap kali ujung tahun..hihi




Azizi pakai baju sama ngan aku..tak rancang pon..aku bukan suka baju sama ni..aku rasa macam poyo...masa dia datang ambik tu, aku rasa macam nak naik balik rumah dan salin baju lain..hihi..terok kan..kalo baju sama baru sehati sejiwa kan..




Ni ada pertunjukan ular..sapa berani naik la atas bergambar ngan ular..aku tak berani ooo..








Ni la tempat menjadi tumpuan semua orang...bila dah besaq ni aku dah tak teringin nak benda benda tu..satu lagi aku memang penakot..hihi..malas nak cari pasai..kang turun nanti termuntah muntah pulak..




Tempat ni ada dalam rumah lama orang thailand..sama ja ngan tahun lepas..masa ni terus teringat zaman blajaq dulu..ngan member2 baik berposing sakan kat sini..tapi kini, aku sorang ja mai sini...huuu..rindu...






Ni la rumah thai tu..lebih kurang rumah orang melayu jugak..






Gerai orang thailand..medai medai..sawadikap...








Mai mai pakat ramai ramai mai pesta penang..heee

Related Posts with Thumbnails