Followers

Wednesday, December 16, 2009

Buntu *-* extra eye liner..

Aku kebuntuan..arggghhhh..idea tak mari..erkkk...camno nak siapkan keja aku ni..idea idea mari la sini..di sebabkan kesukaran yang di alami, maka aku nak publishkan entri yang dah lama bersarang dalam draft post ni..banyak au entri mekap dalam draft post, ada yang patot or tak patot pon aku buat jugak...maksud aku yang simple simple benda pon aku wat entri jugak..heee..ngak ada idea yang meletop nak di blogkan..bila tensen dan tak de idea nak enrti cam ne la jadinya..hihi..nak wat cam ne maa..even tak pro mekap mekap ni, disebabkan minat dan suka nak cuba sesuatu yang baru dalam mekap mekap so terpaksa la eden show off sket...heee.. (apa yang aku mengarut ni..tolong tolong maafkan saya) ..(ermm..lepas update blog, terasa release sket..hee)
Pada suatu hari yang biasa tiada apa apa yang speacial, sebelum keluar bermekap bagai..over si cik nor ni p tepek eye liner tebal tebal..heee..selalunya aku tak sanggup nak letak tebal tebal takot nampak menakotkan je tengok mata sendiri..heee..mungkin bagi setengah orang macam biasa jer..bagi aku, ohh tebalnya...dan aku makin suka lak wat tebal tebal cenggini..hiii...kalo macam ni cepat la abes eyeliner...


Macam 0.5cm je ni.....hee

Related Posts with Thumbnails