Followers

Tuesday, December 15, 2009

cubaan smokey eyes..

Aku tak berapa gemar sikit nak tepek kaler hitam kat kelopak mata ni..takot sememeh dan tak menjadi..nanti comot ja..so, kebanyakan eyeshadow banyak aku elakkan yang kaler kaler gelap ni..tapi teringin gak nak buat smokey eyes..dengan kelopak mata yang tak sebesar mana ni, aku try la jugak..teringin punya pasai..ni aku saja saja buat..tak de finishing pon..saja gian nak try..heee..lepas tu mengabeskan eye mekap removal plak nak buang dia..hee

Uii..gelapnya mata..heee..tak brapa nak menjadi..huu

kasut tumit baru..


Sudah lama aku tak shopping kasut dengan baju, asyik beli barang mekap saja..dulu masa mula mula keja aku dok pulun beli baju sebab p keja kena pakai baju biasa, xde uniform, bukan baju kurung bagai..company amerika la katakan..so, banyak nah baju aku beli masa mula mula keja dulu..sekarang nih dah kurang...duit banyak perabih kot barang mekap..kasut pon aku lama dah tak beli..since dari hari raya ritu..kira lama ar tu..korang mesti shopping kasut, baju, mekap every month mesti ada kan..aku ni tak dapat ler berbuat begitu..tgk poket sendiri sama..beli pon yang berpatutan..kalo beli yang mahal & tidak berpuas hati nanti aku menyesal..hihi..so, beli yang harga & pattern yang memuaskan...sekarang ni kan banyak kedai buat sale..masa balik alor staq ari tu, jiran belakang rumah bawak aku p satu kedai ni kat dengan kawasan perindustrian Mergong,Alor Star ada jualan kasut dari kilang rasanya..aku memang baik ngan jiran jiran sekampong, geng menyicah garam belacan..hihi..banyak nah kasut cantik cantik murah murah..dan aku mesti la tak lepaskan peluang kan..hihi..rembat ar satu..dalam hati sudah pasang niat mau rempat sepasang lagi hujung bulan ni..huahuahua..
This shoe only cost me rm18.00..suka suka..murah murah..sapa tingal sekitar alor star..pegi la jamu mata..hihi..oppss tambah sket..jamu mata dulu..then, mesti rasa nak beli punyaa.heee

Sarah wedding ceremony

Sudah beberapa hari aku tidak ber'online..hee..rindu rindu..last weekend balik alor staq..p kenduri kawan masa sekolah menengah dulu, Sarah..yang ari tu aku pegi kenduri bertunang dia..tak banyak sangat pic yang aku tangkap masa ni..malas nak keluarkan kamera..sememangnya dia sangat cantik dan berseri seri di hari berbahagia dia tu..baju pengantin kaler merah hati..cantikk sangatt..dah la tinggi, cun betui Sarah nie..





Aku jus tepek pic untuk tontonan semua & simpanan peribadi, ada gak pic2 aku kat dunia maya ni..sonang la kalau la pic pic ni hilang dari simpanan aku sebelum aku sempat p cuci semua..malas nak story panjang panjang..heee..

Related Posts with Thumbnails