Followers

Friday, December 11, 2009

Layan Gossip Girl Season 2

Sekarang orang dah layan season 3 dah cik nor oii..hihi..aku memang lambat kalo bab bab movie ni..hihi..kiranya tak berapa cepat ber'update ngan cerita cerita ni..hihi..kalo desperate housewife memang aku cepat..aku dah collect dari season 1 sampai 5..huahuahua..orang kata crita dia makin lama makin tak best..tapi aku tetap suka..huahua..aku suka watak Gabby..best..tapi masa season awal awal aku lebih watak Susan, sebab Gabby dulu curang dengan husband dia..satu yang tak seronok ngan season 5 sebab Eddie mati..huhu..aku suka watak dia, enjoy dan berterus terang..sekarang dah season 6..aku nantikan kemunculannya..

Dah 2 minggu berturut turut hampir tiap tiap malam aku layan gossip girl..ada gak episode yang aku skip..hihi..bagi aku season ni banyak lainnyer dengan season fist..chuck dah jadi baik...nampak lain sangat watak dia dari season 1..Dan macam pelik je perangai dia, cepat sangat bocor rahsia..hihi..Nate pulak jadi jatuh miskin dan menjadi semakin baik dari season 1..dan aku rasa season 2 ni banyak tumpu kat watak Blair..kisah cinta dia dengan chuck..memasing ego, susah nak luahkan perasaan..Overall aku suka season ni dari season first, coz dia banyak crita sket..dan masukkan watak/pelakon lain penambah crita dalam gossip girl..tak sabar nak tengok season 3, dengarnya ada watak Hilary Duff..best..best..

Related Posts with Thumbnails