Followers

Wednesday, December 9, 2009

tengok wayang..


Rasanya ramai yang dah tengok movie ni kan..best kan..so menyentuh perasaan..aku pon merasai perasaan yang sama bila si heroin di tinggalkan kekasih dia..hihi..over gitu..jalan crita dia memang best, action pon best...pas tengok crita tu aku rasa macam nak g cari dvd 1st movie..tak tgk lagi ma..hahaha..buku dia pon aku tak baca.walaupun tak tgk 1st movie aku still faham crita dia..hihi..aku mintak azizi crita kat aku jln crita 1st movie..hikhik.lama gak eh aku tidak membeli buku...hmmm..akan menerjah kompleks bukit jambul tak lama lagi..kat situ rm4 je sekeping dvd..murah kan..

Free gift from Lancome

Last time aku ada beli perfume Lancome Magnifique, then aku register jd ahli dia..konon konon lepas tu aku berhajat nak beli barang barang dia mudah ler kan..tak kan nya..mahal barang nya..tengok poket sendiri la baru tau mampu ke tak nak pakai barang barang dia..perfume tu pon aku beli tahan lama giler tak abes abes lagi..then sekarang ni aku banyak pakai yang jenis pati punya, yang murah sajork..bukan one drop perfumes, penanag mari..hihi..
Last week aku received sms dari Lancome soh ambik gift dari outlet Lancome kat Queensbay sempena my besday..so barang yang aku dapat adalah hand & body lotion..harumm sungguh bau dia..pakai jarang jarang..sayang..hihi..

I want dis...

Dah lama dah aku kempunan ngan benda bawah ni..skrg makin memuncak.hihi..tapi bukan sekarang nak beli..bajet aku dah cukup cukup tak de lebih lebih lagi..kalau tak, tak menyimpan la aku..wahai hati sabar la yer..hahah..(bukan hati, semua ni nafsu semata..huahuahua)..

Eyeshadow pallette ni juga boleh guna sebagai blusher, hilight and juga bronzer..Dan aku mahu conteng conteng mata macam bawah ni..aku punya kelopak mata yang kecil, tak muat nak conteng sempoi sempoi macam kebanyakan tutorial kat youtube nuh..so, aku rasa corak cam kat bawah ni boleh la aku buat kan..


(sumber pictures dari google image)

Related Posts with Thumbnails