Followers

Tuesday, December 8, 2009

Srikandi cintaku (rock kapak version)

Semalam dok godek godek lagu lagu lama masa kat transkrian, usm dulu..lagu lagu time tengah study, tengah stay up malam malam..hihi..tetiba kenangan lama mengusik sanubari..heee..lagi ni version rock kapak by kump Fotograf..penyanyi asal ofcoz la semua orang tau, M.Nasir...tapi yang dinyanyikan oleh kump Fotograf dan satu lg kump May la aku suka sebab ada rock rock kapak sket..aku layan bangat ngan lagu lagu macam ni, kalau pegi karoke mesti layan lagu lagu cam ni..satu lagi yang student UIA nyanyi tu, yang version music gamelan..best sangat music dia..tapi video tu aku burn dalam cd yang mana pulak aku dah lupa..so..meh layan..sajian di hari selasa..heheh
video
Related Posts with Thumbnails