Followers

Monday, December 7, 2009

mood mood kerja sila la ke mari

Wahai mood kerja sila la ke mari..kalau tak aku mengadap tenet ja nie.hihi.(jangan makan gaji buta kay)...malas ya amat..tadi dah setel satu kerja..mengapdet mingguan sejenis aktiviti lean pada semua orang dalam production line yakni kat di sini di panggil Assembly, manager engineer technician semua..So, nanti ada yang tidak berpuas hati boleh la berbalah balah di mail..selalu nya bos la sebab jumlah aktiviti yang di lakukan oleh orang bawahnya tak menepati kehendak mereka.. Dan minggu lepas satu kerja baru sudah bertambah, maka harus la di beri komitmen sepenuhnya pada ari khamis dan jumaat..arrghh..sepatotnya jumaat saja, tapi sudah bertambah hari khamis pon sama..adoyaii..tapi ok la kan, at least aku boleh belajar benda baru kat sini, lagi 4 bulan cukup la setahun di sini..dan hari ni aku datang awal sebelum pukul 8..yea..akan cuba mengekalkan rekod baik

Gambar tiada kaitan dengan entri..saja suka..bergambar bawah cahaya terang terang macam ni menjadi kegemaran..muka nampak mulus tanpa sebarang cela.(cover baik punya).hihihi..
Related Posts with Thumbnails