Followers

Friday, December 4, 2009

kehabisan scrub..



Ritu aku ada beli scrub dari Guardian..tapi baru 3 kali aku guna dah abeh..hihi...dulu aku suka guna yang binari, perisa bunga2an dan susu kambing tu..sekarang susah sungguh nak cari scrub tu..huuu..scrub apa lak yang bagus eh??


elianto~heartly into you..

Orang pegi shopping handbag, kasut, baju pa semua sempena year end sale, aku lak p shopping eyeshadows and alat alat mekap lain..hihi..so, for this month, my belanjawan for shopping was spending on my mekap stuff..hihi..entah la, makin ketagih lak aku beli barang barang mekap ni..so, untuk penjimatan aku beli yang murah murah saja..kat elianto aku beli barang yang ada sale 5o-7o%..so harge dia kebanyakan below rm10..ok la kan..tak mau la mahal mahal aku bukan jenis stick pada satu satu benda..aku suka ada banyak banyak..boleh tukar tukar pakai..nasib la aku bukan lelaki, kalau tak bini pon ada empat..boleh tukar tukar,hihi..

Neway tak banyak pon..campur ngan kawan aku dia pon membeli sama kat elianto aku beli vibrant eyeshadow, bake eyeshadow, cream eyeshadow, eyeliner dan blusher brush so bayar sekali then dapat bear tu as a free gift from them..member aku suh aku yang ambik sebab aku yang banyak membeli dari dia..hihi..mekaseh deh..tapi aku perati betoi2 bear kecik ni macam bentuk anjing pon ada..agak was was la..huhu..

Ni la eyeshadows yang aku minat dalam banyak banyak eyeshadow elianto..bake eyeshadow..leh apply dia guna brush yang basah @ kering..supaya lebih melekat dan long lasting lagi..
And, below cream eyeshadow as a eyeshadow base, or can be use as a hi-light

no title

testing..testing..
Related Posts with Thumbnails