Followers

Tuesday, December 1, 2009

mengantok...

Walaupon pagi tadi aku dah sarapan nasi goreng mix keteow goreng bersama nescafe..mata ni tetap sayup sayup semacam..asyik menguap ja dari tadi..ceh..nampaknya nescafe sudah tidak beri apa apa kesan..Biasa la dah cuti empat hari mula la kemalasan menghinggap...semalam aku ambik emergency leave..sempena my besday..nak merayau rayau dengan azizi..mentang mentang azizi cuti, aku pon nak ikot dia sama..hihi..actually the reason is semalam aku tersangat la letih dan malas ya amat nak p kerja.so azizi pon ada kat penang aku ajak dia keluaq ar..huhu..(alasan).mesej opismate lain, ada gak yang tak p keja..mesti ramai yang ambik leave semalam kan..akibat terlalu banyak makan daging ketupat kuih muih semua..hihi..

Sepanjang cuti raya haji ni aku dah pegi dua kenduri kawan baik aku bertunang..biasa la mesti ramai yang mengadakan kenduri kawen tunang dan seangkatannya musim cuti sekolah ni..later on aku akan update majlis derang nie...tengok depa bertunang teringin lak nak bertunang..hihi..aarrgghh..mengantok betoi arr..


Kulit muka ku dah kusam..huhu..ni la akibatnya aku dah stop using produk jenama xxx tu..rasanya ramai dah tau..huhu..aku dah baca review negative effect product dia kat forum weh..takotnya aku..immediately aku stop guna..terpulang la pada mereka yang masih lagi pakai..mula mula aku ingat nak bagi support pada barangan mesia dan aku dapati masa tu ramai yang pakai dan kesan yang mengujakan..so apa lagi, nak cantik punya pasal aku pon guna arr..walaupon aku tak alami kesan pengelupasan macam setengah tengah produk tu, tapi bila kena panas pipi aku pink ke merahan (sebabnya kulit menipis)..nasib la dah stop sekarang, aku dah tak percaya dengan produk produk macam ni..dengarnya semua datang dari kilang yang sama kat philipina nun..huhu..sekarang aku dah tukar pakai olay total effect, since aku dengar banyak review kebaikan produk ni..

Related Posts with Thumbnails