Followers

Thursday, November 19, 2009

PRINCESS KEBAYA CONTEST


Ni la first time sejak aku aktif blog ni aku join contest, contest ni anjuran Wawa Syaida, 'Princess Kebaya Contest' , aku baru je jadi follower dia.. nak join yang puan ciare anjur tu tak de gambar ngan baju pink plak..insyaAllah..nanti2 aku join arr..puan ciare nantikan penyertaan saya ya..hihi..so gambar yang aku pertaruhkan adalah..

Jeng..jeng.jeng...hihi..kebaya labuh..tradisional sket..kebaya jenis kain berkilau sket ada sulam2 kecil, dipakai bersama batik dari indonesia (ceh..nak mention jugak), batik ni my cousin yang kasi..juga digayakan bersama selendang mak punya, selendang ni ada sejarah tau..ni selendang masa mak aku bertunang ngan abah dulu, actually ada 2 selendang dalam simpanan aku, satu lagi kaler merah hati selendang masa mak aku akad nikah..uii..sungguh nostalgik..aku sayang sangat dengan dua selendang tu..


Maaf la penganjur, suasana sekitar yang kurang menarik..huhu..masa ni aku final year study kat usm, time ni dinner pusat pengajian aku..seperti biasa setiap tahun ada..disebabkan ni tahun last aku ngan member2 lain menghadiri dinner school kami..so kami semua begaya sakan la walaupon dinner ni hanya kat dalam dewan, bukan kat hotel2 nuh..hihi..(tiba-tiba kenangan lama begitu mengusik sanubari..huu)
Related Posts with Thumbnails