Followers

Tuesday, November 10, 2009

Simple green eyes



If i'm running late i will apply eyeshadows macam kat entry ni...nak jugak pakai eyeshadow kalau lambat pon..hihi..rugi ja beli kalau tak pakai kan..so, aku jus pakai dia sesimple yang mungkin..hihi..nak cepat kan..


1. Mula2 above lid aku letak kaler gold, kat ujung dia kasi pekat sket...
2. then bwh lid letak eyeshadow kaler hitam then tebalkan dia ngan kaler hijau...
3. pastu kat hujung letak kaler putih or any light color then blendkan kaler2 tu..
4. Akhir sekali, apply eyeliner & mascara..

Aku guna brush di bawah memudahkan nak apply eyeshadow bawah mata



So, outfit pon kaler green jugak..huhu..time mekap ni just nak balik alor staq je pon..sempat singgah makan kat r&r ja..hihi..

Eyeshadow's base



Just ordered above item from Avon..nak jimat..so, beli yang murah2 ja la for mekap stuff..hopefully creamy eyeshadow tu will works on mine...harap penggunaan dia sebagai base untuk apply eyeshadows yang lain atas dia berkesan...

Actually aku mahu sangat2 yang bawah ni..urban decay primer portion..as eye base. will make eyeshadow stay longer and vibrant on your eye lids..dengar khabar sudah terdapat di malaysia..mahu google carikk..







Related Posts with Thumbnails