Followers

Thursday, November 5, 2009

Papadom, Alor star mall




Last saturday keluar dengan azizi dan adik dia, asma..oleh sebab tak de sapa kat rumah, mak ngan abah pegi makan kenduri rumah sedara dan aku malas nak ikot, sms azizi cakap yang aku bosan dan nak ikot dia keluar kalau2 la dia keluar ngan adik dia ari tu, aku pun nak join..hihi..bagus na azizi ni bawak adik dia jalan2..abang aku jangan harap la..bawak gf dia ja la selalu..sampai je alor star mall (ye.. alor setar dah ada panggung wayang yg class dah..hihi..sebelum ni yg biasa saja kecik je pon kat city plaza) beli tiket tgk crita papadom..


Bagi aku best gak ar crita dia..mesti ramai dah tgk kan..crita tentang kemanusiaan, hubungan kasih sayang ayah ngan anak nya...lawak dia best..memang asyik gelak je tgk cerita ni..

Ni la asma, tinggi dia ni..macam abang dia..aku pakai kasut tapak tebal baru la separas dia..hihi


Pas tengok wayang pegi makan kat Gorge Town (dia macam Old town gak la), aku dah penah makan kat Gorge Town sebelum ni kat Komtar, asam laksa penang dia best..mangkuk punya la besaq..banyak..jenuh nak habiskan sorang2..

Manis asma ni, mata macam hindustan...




Azizi dan dot.dot.dot..hihi


Related Posts with Thumbnails