Followers

Tuesday, November 3, 2009

balik alor staq bersebab

Last friday malam aku balik alor setar, nasib azizi pon nak balik dengan nenek dia, boleh la aku tumpang dua kaki..hihi.kalau tak susah nah aku nak balik..mau jimat ma..hihi..xde la sangat, kalau nak balik, balik jugak..tujuannya nak ambik barang yang aku beli online, (tak la, tujuan sebenar mahu ketemu bonda dan ayahanda lar) rasanya dah berminggu2 aku tak ambik..rindu nah dengan barang tu..selalunya kalau beli online aku akan kasi address rumah kat alor setar, kalau kat penang ni susah sket ler..jarang ada orang kat rumah..semua pegi keja.....sementara tunggu azizi sampai, tengok nurkasih kejap, sempat gak aku tengok crita dia 30 minit pertama sebelum azizi sampai..hari ni aku dah perabih tengok cerita tu..my ofismate yang kasi..lelaki pulak tu, bayangkan selalunya pompuan ja layan crita2 macam ni..tapi crita ni aku perasan ramai lelaki pon yang suka tengok kan...

Hbag ni ada dia nyer tali panjang..boleh digayakan dengan dua cara..hee

Sampai je rumah terus cari barang yang selama ni aku nantikan, hehe...mak aku dah bebel2..asyik beli hbeg je..tapi aku dah janji dengan mak tak mau dah beli hbg sampai tahun depan..heee..tahun depan tak lama lagi...ye.. ye, aku juga berjanji dengan diri sendiri lambat lagi kot nak beli..mau simpan duit banyak2 ma...hua..so, selama setahun keja tiga hbag dibeli hasil titik peluh sendiri..yeszaa...mula2 aku tengok gambar beg ni kat tenet macam besar je..sekali tengok kecik jer..huu..tak pe la, aku tak de lagi hbg yang kecik..design dia ada sikit2 macam hbg beli ari tu...

Kat dalam dia...
Related Posts with Thumbnails