Followers

Friday, October 23, 2009

cara nak pakai mascara ngan lebih volume di mata anda






Tajuk entri tak boleh blah...aku belajar tips ni sekali lagi dari Michelle Phan tu..guna name card..letak atas mata bahagian atas dan bawah, yang atas kelopak mata tu, tekan sket dah bulu mata sedia terangkat,senang nk sapu mascara ..lagi satu cara cam ne leh elakkan mascara tu terkena kat bahagian lain, kan dah sememeh kalau cam tu..selalu jugak aku jadi macam tu, tambah2 bila dalam kesuntukan masa..cepat2 nak letak sampai abeh kena kat bahagian lain....teknik ni maybe xbrapa nak panjangkan bulu mata anda jus leh tebalkan sahaja, walau apa pon cuba la..anda akan alaminya sendiri..ceeewahh..

Related Posts with Thumbnails