Followers

Wednesday, August 12, 2009

xtiviti time break..

Dah dua hari break time je p bakit jambul, teman one of my fren kt amd, as, cari dia nye stuff utk bertanding menyanyi nanti..sora dia ni mmg meletop..tp tu la dia xnak jd penyanyi sbb bf x kasi..cis..syg sgt..sora dh ada, rupa pon dh ada, pakej terbaik..



So, smlm pusing2 cari brg2 dia, then ai ternmpak satu purse ni sgt menawan kalbu..hihi..after less tingai rm20.00 jerk, hui..murah2, since dh lama xpakai purse asyik pakai beg duit kecik jer, so, ubah angin la plak..akhirny membeli jugak..w/pon mmg dh plan xmau beli apa2 sampai gaji msk..heeh..






Fake anna sui..hehe


Sampai je kat opis, trus guna..hihi..


yea, sudah ada purse..misi seterusnya..hbg plak..hrap2 leh beli seblm raya..raya ni bergaya dgn hbg baru..huhu

berasa kurang selesa

Argghh...pagi ni rasa mcm xsehat la, mcm nak ambik half day jer..nape ni bdn, bgn pagi2 dh rasa panas semacam..Ya Allah Ya Tuhanku, jauhi ku dari penyakit yg berbahaya tu..Sihatkn la aku, Sembuhkan la aku..
Yesterday, menerima berita kematian sepupu belah ayah, Abg Syanie, meninggal dunia akibat paru2 berair plus h1n1 juga menyerang arwah. Aku sempat melawat ari isnin lepas, i go there with my sis. Just jumpa sorg ahli keluarga arwah.
Argh..kuatkan semangat, nnti blk nk pegi cari limau byk2, biar kuat antibodi ni..heh..
Related Posts with Thumbnails