Followers

Friday, June 12, 2009

kenangan di tempat keja lama



Gambar di atas, me & my boss...dia baik ngan staff2 dia..Act, dulu aku under R&D department, buat research pasal product..so far, ok la...even, tak related ngan apa yg aku blajar kat university dulu, lgpun kt amd pon sama gak la..still tak relate sgt ngn apa yg blajar kt uiversity....tp xpe la..bila pk2 pasai rezeki ni, kat mana pon terima ja la kan...make sure keja bersungguh2 kn...sejak kebelakangan ni malas la buat keja..nape tah..performance menurun..huhu..



Teringin sgt nak keja goverment, baru la masa depan terjamin, masa tua nanti, tapi tu la..susah woo nak dapat...lepas ni sblm aku abeh kontrak ngn amd, cepat2 aku nk apply kerajaan plak..tu pun klo dapat..huhu..nasib bdn la...



Ni plak bergambar ngn C.o.o dia yg dua dari kanan..yg lain tu member2 aku kat sana..

skrg sudah kerja baru.....

hhihi...now aku dh keja kt tempat lain pulak..still stay kt penang..amd...mcm intel la gak..produce microprocessor..beza ngn intel, product amd byk guna utk grafik, utk quality movie yg di display kt cinema tue...

Dh dua bln lebih aku keja kt sini...skrg baru brani nak online..hihi...smenjak ada budak kecik ni yg ajarkn aku cara nk berblog ni..hihi..credit to u asma/puteri katak...
Related Posts with Thumbnails