Followers

Wednesday, December 9, 2009

tengok wayang..


Rasanya ramai yang dah tengok movie ni kan..best kan..so menyentuh perasaan..aku pon merasai perasaan yang sama bila si heroin di tinggalkan kekasih dia..hihi..over gitu..jalan crita dia memang best, action pon best...pas tengok crita tu aku rasa macam nak g cari dvd 1st movie..tak tgk lagi ma..hahaha..buku dia pon aku tak baca.walaupun tak tgk 1st movie aku still faham crita dia..hihi..aku mintak azizi crita kat aku jln crita 1st movie..hikhik.lama gak eh aku tidak membeli buku...hmmm..akan menerjah kompleks bukit jambul tak lama lagi..kat situ rm4 je sekeping dvd..murah kan..

10 comments:

Hariszzz said...

hi, awek cun kena baca novel grafik digital 'Nursirna' taw! jom :D

nursarah87 said...

semua bloggers cerita pasal new moon jeles nya I tak dapat tengok..huu

Ideologi Hidayah said...

yerr..sy nasihatkan anda pergi cari dvd cerita yg 1st.. hehe..

oh yer..! jgn mula baca novel dia.. sbb novel dia macam ada GANJA.. dah start baca nnti ketagihh.. haha..

Just Kidding!

emilyrockz said...

nor nor~~
min ade copy 1st movie de..
insyaAllah tomoro i'll bring it 4 u..
haha..kalo igt la..

;p

Yana Liyana said...

yg 1st lg best...cepat2 tgk yg 1st tau..

CT NORAMIZA said...

awak ni comel betullah, akak suka :) tp akak bukan les tau heheheh

jadi adik ipaq akak nak? lawak ja tau

'AQILAH said...

baca buku lagi best..hee,
tak suka new moon..bella yang menyampah..huhuhu

Ena said...

wohoo.. bestnyer leh tengok movie.. bile kah mase utk ku lg..

Ms.Independant said...

Yg 1st lg best!
Hehe

:P

Are'Ja_(",) said...

gile murah rm4 je? kat terengganu rm10 taw..huhu...ape pun memang best citer ni..hehe rase nak tgk lagi..rudi tka tgk dari first episod :)...layan..

Related Posts with Thumbnails