Followers

Tuesday, December 8, 2009

Srikandi cintaku (rock kapak version)

Semalam dok godek godek lagu lagu lama masa kat transkrian, usm dulu..lagu lagu time tengah study, tengah stay up malam malam..hihi..tetiba kenangan lama mengusik sanubari..heee..lagi ni version rock kapak by kump Fotograf..penyanyi asal ofcoz la semua orang tau, M.Nasir...tapi yang dinyanyikan oleh kump Fotograf dan satu lg kump May la aku suka sebab ada rock rock kapak sket..aku layan bangat ngan lagu lagu macam ni, kalau pegi karoke mesti layan lagu lagu cam ni..satu lagi yang student UIA nyanyi tu, yang version music gamelan..best sangat music dia..tapi video tu aku burn dalam cd yang mana pulak aku dah lupa..so..meh layan..sajian di hari selasa..heheh
video

7 comments:

Ena said...

a'a kan Aizan.. sesekali layan rock kapak niey k gak kan.. :)
pastu tingat la kisah dolu2.. kih3..

norhaizan said...

betui tu kak ena..walaupon lagu lagu rock kapak yang dulu dulu bukan zaman saya..tapi saya minat lagu lagu mcm ni..layan abesss..hihi

Ms.Independant said...

Jom layannn!!!
Huhu

:P

'AQILAH said...

samapi sekarang still dengar sinar setiap rabu malam..terbaik..heee

CT NORAMIZA said...

aizan, akak dah tgk mekap yg basic tu, tp x sempat nak belek betoi2 lg, nnt akak tgk betoi2 k.

err lagu dulu2 bestkan? :)

Zura said...

xbosan lagu2 cenggini

norhaizan said...

miss independent,
jom jom...layanzzz..

aqilah,
owh..ye ke..jiwang gak aqilah eh..hihi..nor kdg2 layan gak sinar..memang layan abes kalo dengar..heee

kak CT,
ok kak..xper..take ur time..mekap saya buat tu besa2 ja..

kak zura,
aha kak zura..setuju!!!

Related Posts with Thumbnails