Followers

Monday, March 22, 2010

silver black smokey eyes

Tadaa...lagi tutorial mekap..hihihi..ni dah lama bersarang dalam draft entry aku..di sebabkan malas dan mengantok sangat kat opis sekarang ni...so take a break, dan update blog lagi..hihi..cakap je ko malas bekerja kan senang..kihkihkih..so gurlzz...from the picas u can see step by step ya.simple sangat deh...udah maleh nak bg detail2, coz semua tutor mekap yang aku wat samo sajork..huahuahua..eyeshadow yang di gunakan dari pallete yang aku beli dari cosway kalo tak silap la...jus guna 3 color eyeshadow, pearl white, silver and black...make sure any colour yang di tepek on your lid, juga kena tepek/line pada bottom eye line yer..baru la senada sewarna..kang nampak sket pelik kalo jus ada warna kat atas lid..so, make it natural la eh..
















Smokey gak ler sket2 yer..


5 comments:

Ena said...

alaaa... cantekk la nor.. akak nak juge pakai ceggini..
pernah cube tp hasilnya cam hantu.. ho3x.. comot la akak x pandai.. hu3x..

Nor, header tu akak x belajar lg ngan hubby akak.. tp yg biase2 akak buat tu akak guna photoscape.. nor kene download dulu.. free jer.. meg senang nak guna.. nor try dulu ye.. klu x tahu juge nanti akak belajar mcm mane nak buat tutorial ye!..

annfrendly said...

ni kaler yg ann adore..
tapi ann pun sama gan Ena..
tak reti nak blend..
mesti comot..
pandai Nor...
ann nak kena praktis banyak2 lagi nih..

ermm thanks ya Nor sebab share tutorial ni ((hugs))

~ceRRy beRRy~ said...

wahhh...
cun la akak wat smokey eyes..

ifa klu wat mst comot2 sket..
x cun mcm akak lorhh.. uhuk2..

akak xmo wat private class ke?
hehehe...

CT NORAMIZA said...

apa2 pun, 5 bintang :)

aiDieNa said...

Smokey eyes.. wow.. seronok makeup2 nie kalau pandai.. tapi kalau tak pandai dah jadik mata antu.. akak make up ari2 pon samer jer.. hehehe

Related Posts with Thumbnails